Bugün herkes anlaşmış gibi telefon trafiğim susmadı :A Çok detaylı bakamadım ama en başından bir boşluk oluştuğu belli. Kraliçe ifşa olduğunu başka türlü öğrenmeliydi.

Korkut üzeri olsa hemen Teşkilat’ın eline düşerdi. Senaryonun uzaması adına Ejder oldu.
Ejder’in bu konuda elinin uzun olduğu bu işleri iyi bildiği için ondan yardım istendi.
İnşallah spoiler değildir ama bizim kraliçe Rus Ajanı çıktı. 😄😄 Önümüzdeki senede olabilir yani anlayacağın. Yeni senaryo Kâte yaramış gibi. Ömrü uzadı. Benim için sorun yok tâbi. :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İnşallah spoiler değildir ama bizim kraliçe Rus Ajanı çıktı. 😄😄 Önümüzdeki senede olabilir yani anlayacağın. Yeni senaryo Kâte yaramış gibi. Ömrü uzadı. Benim için sorun yok tâbi. :Z :Z
Eee öyle olunca dokunulmaz mı oluyorlar? :A
Adamın 4. Veya 5. İyi öğrencisi. Her ne kadar karakter diziye uysada yeni sezonda olmamalı :A

Eee öyle olunca dokunulmaz mı oluyorlar? :A
Adamın 4. Veya 5. İyi öğrencisi. Her ne kadar karakter diziye uysada yeni sezonda olmamalı :A
Valla bu dizide Gürkan Uygun iki sene oynadı. İkiz kardeşler olarak. Herşey olabilir yani. Ayrıca unuttuğumuz bir şey var. Kate & Albay & Neslihan üçlüsü. Bu sezonun en başında bu işlendi. Yani mesele sonuca bağlanmadan Kraliçe bir yere gidemez. 🫠🫠

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi sendeyiz. Yorumlarını alalım. :)
Çok aksiyon olmayan bir bölüme benziyor. Altay ve Kraliçenin yolculuk sorasında yaşanan maceralarını izleyeceğiz gibi. Kraliçe yardım edeceğim ayağına oyun yapmaya çalışıyor. Altay öldürmez.
Daha Kraliçe - Korkut yüzleşmesi izleriz.
Daha önce yazmıştım. Kraliçe ellerinden kaçar sezon finaline kadar kalabilmesi için. Büyük olasılıkla Korkuttan yardım istediğinde artık sonu olacaktır.

Fragmanı çok anlamadım. Kraliçe bir süre daha bizimle. Sezon finalinde tamamlanır daha öncede dediğim gibi.
Kate ve Korkut’u Yanyana görmek isteyen @TenTen ’e takas olma şoku :A @Yakamoz-Asi
Kraliçe Amerikan değil de Rus Ajanı izlenimi aldım ben. 1/2 bölümdür bunu dillendiriyorlar. Kâte'in esas kime çalıştığı üzerine 1 bölüm olabilir. 🤔 @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
1000010001.jpg
Hayırdır Kraliçe, ciftlerde kaydırma mı yaptın. Ne oluyoruz.. 🤔🤔 Herkese mavi boncuk mu? 😒😒

(Neden bu şekilde olduklarının farkındayım.) 😁😁

1000010025.jpg

Ahmet Ahmeeeet düşme lan Ahmeeet.
Tezgâh bu. 😅😅