İstediğin oluyor. Mutlumusun?140. Bölüm 2. Fragmanı
Kraliçe ❤️ Korkut
İstediğin oluyor. Mutlumusun?140. Bölüm 2. Fragmanı
Dur kız. Geriden geliyorum. 21:58'deyim saat olarak. Aybüke Pusat ismi jenerikte yok artık. 🫣 Kraliçem şuan timsah gözyaşları döküyor.İstediğin oluyor. Mutlumusun?
Kraliçe ❤️ Korkut
Spoi içine aldım işte ama alıntı ederken okumuşsundurDur kız. Geriden geliyorum. 21:58'deyim saat olarak. Aybüke Pusat ismi jenerikte yok artık. 🫣 Kraliçem şuan timsah gözyaşları döküyor.![]()
23.15 kısmına geldim. Kate için love zamanı. 😅😅İstediğin oluyor. Mutlumusun?
Kraliçe ❤️ Korkut
Tek taraflı bir aşk olur, sanmıyorum Korkut'un yüz vereceğini.23.15 kısmına geldim. Kate için love zamanı. 😅😅
Ama Korkut çok pis ikili oynuyor. TRT'de olsa bakalım gönül kayması gibi bir senaryo olacak mı? Sanmıyorum ama bakalım. 😅😄
Gizemli kısımlara geldim. En sevdiğim şekil.Son sahne neydi ya, ürkütücü bir ortam hazırlamışlar.
Tek taraflı bir aşk olur, sanmıyorum Korkut'un yüz vereceğini.![]()
İkili oynama yok, görevine sadık adam.23.15 kısmına geldim. Kate için love zamanı. 😅😅
Ama Korkut çok pis ikili oynuyor. TRT'de olsa bakalım gönül kayması gibi bir senaryo olacak mı? Sanmıyorum ama bakalım. 😅😄
Albay Nazım’ın bir albenisi kalmadı bence, hem kızı yok artık hemde gereken bilgiler teşkilata ulaştı. Diziye dahil olursa Neslihan’ın görevini yapar başa geçer yani. Altay’dan Tuna’ya böylelikle devam eder.Gizemli kısımlara geldim. En sevdiğim şekil.Acaba Albay gerçekten yaşıyor mu onu gerçekten merak ediyorum.
@Dosi 😂😂
23.40 itibariyle gösterilen görüntü. Albay Nazım kesin olarak gelecek. Dediğin gibi mi olur ona bakacağız. Ama net olarak gelecek. Kaçışı yok. ☺️Albay Nazım’ın bir albenisi kalmadı bence, hem kızı yok artık hemde gereken bilgiler teşkilata ulaştı
Son sahnede biraz oldu bitti gibi olmuş ama Neslihanımız gitti. Bir garip hissettim. 😭😭 Dolaylı yoldan Kate öldürdü. @emreemreu @Dosi @Yakamoz-Asi
İstediğin oluyor. Mutlumusun?
Kraliçe ❤️ Korkut
Dur kız. Geriden geliyorum. 21:58'deyim saat olarak. Aybüke Pusat ismi jenerikte yok artık. 🫣 Kraliçem şuan timsah gözyaşları döküyor.![]()
Son sahne neydi ya, ürkütücü bir ortam hazırlamışlar.
Tek taraflı bir aşk olur, sanmıyorum Korkut'un yüz vereceğini.![]()
Altay'ın son ana kadar beklemesinin nedeni Neslihan ile Başkanın bir arada hareket etmelerinden dolayı yani bilgileri dahilinde oldukları için öyle inatçı olmamasını anlıyorum bir süre. Ama tim Neslihan'ı arıyorken kendide hemen oraya gidebilirdi. O kısım bana biraz havada kalmış gibi geldi.Tolga hiç yansıtamamıṣ acıyı. Sevdiğin kadını hiç mi merak etmez insan. Tüm bölümler inatçı bir ṣeylerin peṣini bırakmayan Altay, birden tam tersine döndü. Hiç gözyaṣı bile yok.
İşte tamda burası oldu bittiye getirilen kısım bana göre. Buradan bir hikâye çıkarmaya çalışmışlar. Ama ellerinde sadece 1 sahne kaldığı için böyle bir olaya girişmişler. Bunu nasıl Kate'e bağlayacaklar nasıl yapacaklar merakla bekliyorum. Neslihan nasıl kimseye haber vermedi? Nasıl olanlara kandı ve ne gibi bir şey oldu ki kimseye haber veremedi? Son 1 saate kadar haber aldığınız kadından nasıl şüphelenmiyorsunuz o da enteresan. Korkut tarzı bir konumu yok ki ararsak kadını zorda bırakırız diyebileceğiniz.Ben Neslihanın niye gittiğini, niye ve kim tarafından öldürüldüğünü hiç anlamadım. Bence senaryoyu bu konuda çok çok kötü yönetmiṣler. Olay nedir siz anladınız mı? @TenTen @Dosi
Biz bu dizinin ta kendisiyiz. Çok iyi okuyoruz olayları. 🥰🥰 Bir/iki sahne var Kate/Korkut sahnesi şimdi Trt değilde özel kanal olsa neler olurdu 😅😅Bu senarist bizim forumu takip etmiyorsa ben neyim. Adamın aklına yaza yaza soktu TenTen.![]()
Kendisine telefon geldi, kendisi gitmek zorundaydı ve gitti. Bu bölümde Akif başkan sürekli iletişim halinde olduklarını söylemişti.Ben Neslihanın niye gittiğini, niye ve kim tarafından öldürüldüğünü hiç anlamadım. Bence senaryoyu bu konuda çok çok kötü yönetmiṣler. Olay nedir siz anladınız mı? @TenTen @Dosi
------
Tolga hiç yansıtamamıṣ acıyı. Sevdiğin kadını hiç mi merak etmez insan. Tüm bölümler inatçı bir ṣeylerin peṣini bırakmayan Altay, birden tam tersine döndü. Hiç gözyaṣı bile yok.
------
Bu senarist bizim forumu takip etmiyorsa ben neyim. Adamın aklına yaza yaza soktu TenTen.
------
Arabada oturunca sanki onda da var bir ṣey gibi geldi bana.![]()
Bu sahnenin sadece ama sadece @TenTen icin cekildigine adim kadar eminim yani bu kadar da olmaz dedirten bir sahneydi.![]()
![]()
![]()
@Dosi @emreemreu