Dur kız. Geriden geliyorum. 21:58'deyim saat olarak. Aybüke Pusat ismi jenerikte yok artık. 🫣 Kraliçem şuan timsah gözyaşları döküyor. :T
Spoi içine aldım işte ama alıntı ederken okumuşsundur :A

Neyse en heyecanlı yerler şu an :A gerçi hep heyecan vardı

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Kraliçem bir bayılmadığınız kaldi. Abartmasak mı acaba 😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İstediğin oluyor. Mutlumusun? :A
Kraliçe ❤️ Korkut
23.15 kısmına geldim. Kate için love zamanı. 😅😅
Ama Korkut çok pis ikili oynuyor. TRT'de olsa bakalım gönül kayması gibi bir senaryo olacak mı? Sanmıyorum ama bakalım. 😅😄

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son sahne neydi ya, ürkütücü bir ortam hazırlamışlar. :(

Ama Korkut çok pis ikili oynuyor. TRT'de olsa bakalım gönül kayması gibi bir senaryo olacak mı? Sanmıyorum ama bakalım. 😅😄
Tek taraflı bir aşk olur, sanmıyorum Korkut'un yüz vereceğini. :A

İkili oynama yok, görevine sadık adam.
Gizemli kısımlara geldim. En sevdiğim şekil. :) Acaba Albay gerçekten yaşıyor mu onu gerçekten merak ediyorum.
@Dosi 😂😂
Albay Nazım’ın bir albenisi kalmadı bence, hem kızı yok artık hemde gereken bilgiler teşkilata ulaştı. Diziye dahil olursa Neslihan’ın görevini yapar başa geçer yani. Altay’dan Tuna’ya böylelikle devam eder.

Ben Neslihanın niye gittiğini, niye ve kim tarafından öldürüldüğünü hiç anlamadım. Bence senaryoyu bu konuda çok çok kötü yönetmiṣler. Olay nedir siz anladınız mı? @TenTen @Dosi
------

Son sahnede biraz oldu bitti gibi olmuş ama Neslihanımız gitti. Bir garip hissettim. 😭😭 Dolaylı yoldan Kate öldürdü. @emreemreu @Dosi @Yakamoz-Asi

Tolga hiç yansıtamamıṣ acıyı. Sevdiğin kadını hiç mi merak etmez insan. Tüm bölümler inatçı bir ṣeylerin peṣini bırakmayan Altay, birden tam tersine döndü. Hiç gözyaṣı bile yok.
------

İstediğin oluyor. Mutlumusun? :A
Kraliçe ❤️ Korkut

Dur kız. Geriden geliyorum. 21:58'deyim saat olarak. Aybüke Pusat ismi jenerikte yok artık. 🫣 Kraliçem şuan timsah gözyaşları döküyor. :T

Bu senarist bizim forumu takip etmiyorsa ben neyim. Adamın aklına yaza yaza soktu TenTen. :A
------

Son sahne neydi ya, ürkütücü bir ortam hazırlamışlar. :(

Tek taraflı bir aşk olur, sanmıyorum Korkut'un yüz vereceğini. :A

Arabada oturunca sanki onda da var bir ṣey gibi geldi bana. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Tolga hiç yansıtamamıṣ acıyı. Sevdiğin kadını hiç mi merak etmez insan. Tüm bölümler inatçı bir ṣeylerin peṣini bırakmayan Altay, birden tam tersine döndü. Hiç gözyaṣı bile yok.
Altay'ın son ana kadar beklemesinin nedeni Neslihan ile Başkanın bir arada hareket etmelerinden dolayı yani bilgileri dahilinde oldukları için öyle inatçı olmamasını anlıyorum bir süre. Ama tim Neslihan'ı arıyorken kendide hemen oraya gidebilirdi. O kısım bana biraz havada kalmış gibi geldi.

Ben Neslihanın niye gittiğini, niye ve kim tarafından öldürüldüğünü hiç anlamadım. Bence senaryoyu bu konuda çok çok kötü yönetmiṣler. Olay nedir siz anladınız mı? @TenTen @Dosi
İşte tamda burası oldu bittiye getirilen kısım bana göre. Buradan bir hikâye çıkarmaya çalışmışlar. Ama ellerinde sadece 1 sahne kaldığı için böyle bir olaya girişmişler. Bunu nasıl Kate'e bağlayacaklar nasıl yapacaklar merakla bekliyorum. Neslihan nasıl kimseye haber vermedi? Nasıl olanlara kandı ve ne gibi bir şey oldu ki kimseye haber veremedi? Son 1 saate kadar haber aldığınız kadından nasıl şüphelenmiyorsunuz o da enteresan. Korkut tarzı bir konumu yok ki ararsak kadını zorda bırakırız diyebileceğiniz.
Bu bir sahne ile oluşturdukları olayı nasıl bağlayacaklar diziye heyecan katacak mı kime yarayacak göreceğiz. Ama şimdilik havada kalan bir çok şey var. Bölümleri beklemek lazım. Dizi ateşten gömlek kısmına geçti. :)

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu senarist bizim forumu takip etmiyorsa ben neyim. Adamın aklına yaza yaza soktu TenTen. :A
Biz bu dizinin ta kendisiyiz. Çok iyi okuyoruz olayları. 🥰🥰 Bir/iki sahne var Kate/Korkut sahnesi şimdi Trt değilde özel kanal olsa neler olurdu 😅😅
Yaza yaza aklına getirmedik. Olmasını gerekeni oldurdu 🥰🥰
Kadın Kraliçe ya ne olacaktı. ❤️❤️ (İşin goygoyundayım şuan. Yoksa esas senaryoları yazdık zaten. :) ) Ama bencede forumu takip ediyor 😂😂

------

------

------

Arabada oturunca sanki onda da var bir ṣey gibi geldi bana. :A
Kendisine telefon geldi, kendisi gitmek zorundaydı ve gitti. Bu bölümde Akif başkan sürekli iletişim halinde olduklarını söylemişti.

Kraliçe sonradan onu tuzağa çekip öldürdü. Albay Nazım’ın akıbetini öğrendiğinde başka bir adamı gelip o işi hallettik derken bunu demek istemişti. “Onlar benden bir alırsa ben onlardan 10 alırım” dediği sahne buydu. O ara sadece esir almışlardı çünkü “elimizde, sizden emir bekliyoruz” dediler. Böyle bir mezarlık sahnesi planlaması yapmışlar.
Olayı kötü bağlamışlar evet. Albay Nazım hikayesi vardı, Neslihan yüzünden yaralanıp oyuncu değişikliği ile hikaye devam edilebilirdi. Sezon sonunda karakterin hikayesine son verilseydi. 4-5 bölüm kalmıştır sezon finaline.
Neslihan yoksa artık Albay Nazım da olmaz. Proje kâğıtlarını tamamını vermesi bunu gösteriyor.

Albay Nazım yeni sezonda mutlaka gelir, kızı olmasa bile kızının intikamını almak için gelecektir. :)

Bu sezon geçti artık, yeni sezona iddialı bir isimle anlaşma sağlayıp getirirler Albay Nazım'ı. :)

• Beğendim
Reactions: TenTen
Oyunun adı: Kraliçe Kapanı.
Hadi kolay gelsin Kraliçe. Umarım doğru yolu bulur ve bizimle kalırsın. 🖐🏻🖐🏻

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

Bu alana bir cevap yazın...