Senin Korkut - Kraliçe aşkı yalan oldu :A

Bölüm çok güzeldi. Kraliçe ifşa oldu evet ama bir süre yakalanmaz. Hemen harcanmaz. Tufan o adamı takip ettirecek, bu hikaye devam edeceği için öyle bir sahneye yer verdiler.

Bu arada her yere yüzü kapalı giden Kraliçe Ejder’in yanına direk o şekilde geldi. Normalde Ejder’in yakın adamınada yüzünü göstermemesi gerekirdi.

Bu Bölüm Hamdi gidici sandım neyseki öyle olmadı.
Haftaya bayram arası verilir. Gelde bekle 2 hafta :A

• Harika
Reactions: TenTen
Ne yazardin acaba cidden merak ettim simdi :A
Yakamozcum, ilk birbirlerini gördüklerinde bazı şeylerin olacağı belliydi bence. Yani ben öyle inanmak istiyorum. Tâbi senaryoya karışacak halim yok. Ama Kraliçenin kolay gitmeyeceği ve Korkut ile konuşmalarının devam edeceği aşikar. 🤩🤩

Yakamozcum, ilk birbirlerini gördüklerinde bazı şeylerin olacağı belliydi bence. Yani ben öyle inanmak istiyorum. Tâbi senaryoya karışacak halim yok. Ama Kraliçenin kolay gitmeyeceği ve Korkut ile konuşmalarının devam edeceği aşikar. 🤩🤩

Ne yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun. :A @Dosi
Pek seviyorlar birbirlerini canim, kiyamiyorlar ates-barut gibiler :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Ne yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun. :A @Dosi
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür. :) Kate/Korkut devam eder. 😁

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Dur dur şimdide en güzel aşk nefretle başlar klişesine girer :A

Biz bir kaç hafta kraliçenin kaçışlarını izleriz. Uzatılabilirse sezon finaline kadar gider. Bir ara yakalanır.
Kraliçe koz olarak Albay Nazımdan bahseder. Sonra bir şekilde kaçar öyle bi uzatmaları görürüz :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür. :) Kate/Korkut devam eder. 😁

Dur dur şimdide en güzel aşk nefretle başlar klişesine girer :A

Biz bir kaç hafta kraliçenin kaçışlarını izleriz. Uzatılabilirse sezon finaline kadar gider. Bir ara yakalanır.
Kraliçe koz olarak Albay Nazımdan bahseder. Sonra bir şekilde kaçar öyle bi uzatmaları görürüz :A

Ben @Dosi 'nin senaryosunun olacagi ihtimal %90 olarak gördüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen