İyide Kate büyük ihtimalle zaten önümüzdeki senede olacak. 😅 Hikâyesi değişecek sadece. 😁
Seneye görüselim
İyide Kate büyük ihtimalle zaten önümüzdeki senede olacak. 😅 Hikâyesi değişecek sadece. 😁
Mart bitti. Büyük ihtimalle haftaya bölüm yok. Nisan ikinci haftası bölüm gelir. Sezonun bitmesinede 7 hafta kalır. (Haziran ilk haftası) 7 haftada Albay Nazım'ı anlatamazlar.(Kısa olur yani) O yüzden Kraliçeye hâlâ ihtiyacı var dizinin. Ayrıca Albay Nazım tam olarak ne tarafa çalışacak onuda bilmiyoruz. Ama Albay Nazım sezon bitmeden görünür diyorum. Kraliçe gitmez devam eder. Korkutta öyle. Ejder ve Levent için aynı şeyi diyemiyorum.Seneye görüselim![]()
Mart bitti. Büyük ihtimalle haftaya bölüm yok. Nisan ikinci haftası bölüm gelir. Sezonun bitmesinede 7 hafta kalır. (Haziran ilk haftası) 7 haftada Albay Nazım'ı anlatamazlar.(Kısa olur yani) O yüzden Kraliçeye hâlâ ihtiyacı var dizinin. Ayrıca Albay Nazım tam olarak ne tarafa çalışacak onuda bilmiyoruz. Ama Albay Nazım sezon bitmeden görünür diyorum. Kraliçe gitmez devam eder. Korkutta öyle. Ejder ve Levent için aynı şeyi diyemiyorum.
Bu arada Selen gitti ve dizi gençleşti resmen. 😁😅 Sen kızıcaksın biliyorum.
@Dosi koru beni. 😄
Hayır, yaşlı demek istemedim. Hikâyeye bir yardımı olmadı. Hikayeyi kilitlemekten başka bir şey yapmadı. 😄😁Genclesti ne demek Selen'e yasli mi diyorsun sensimdiden özledim ben onu
![]()
Hayır, yaşlı demek istemedim. Hikâyeye bir yardımı olmadı. Hikayeyi kilitlemekten başka bir şey yapmadı. 😄😁
Ben @Dosi 'nin senaryosunun olacagi ihtimal %90 olarak gördüm.![]()
Yalnız ben sezon finalinde en geç ona güle güle diyeceğimizi düşünüyorum. Ne başroller diziden ayrıldı, Kraliçe mi ayrılmayacakİyide Kate büyük ihtimalle zaten önümüzdeki senede olacak. 😅 Hikâyesi değişecek sadece. 😁
Kraliçe illa ki ayrılacak. Ama hikâyesi bitmedi diyorum. ☺️😅Yalnız ben sezon finalinde en geç ona güle güle diyeceğimizi düşünüyorum. Ne başroller diziden ayrıldı, Kraliçe mi ayrılmayacak
Selen yeniden diziye dahil olursa şaşırmam. Başka bir diziye dahil olmadığı sürece var o konudada ilerde beklentim![]()
Kraliçenin ben de sezon sonu gideceğini düşünüyorum bütün sezonu onla geçirmeleri bile başarı benceYalnız ben sezon finalinde en geç ona güle güle diyeceğimizi düşünüyorum. Ne başroller diziden ayrıldı, Kraliçe mi ayrılmayacak
Selen yeniden diziye dahil olursa şaşırmam. Başka bir diziye dahil olmadığı sürece var o konudada ilerde beklentim![]()