Seneye görüselim :A
Mart bitti. Büyük ihtimalle haftaya bölüm yok. Nisan ikinci haftası bölüm gelir. Sezonun bitmesinede 7 hafta kalır. (Haziran ilk haftası) 7 haftada Albay Nazım'ı anlatamazlar.(Kısa olur yani) O yüzden Kraliçeye hâlâ ihtiyacı var dizinin. Ayrıca Albay Nazım tam olarak ne tarafa çalışacak onuda bilmiyoruz. Ama Albay Nazım sezon bitmeden görünür diyorum. Kraliçe gitmez devam eder. Korkutta öyle. Ejder ve Levent için aynı şeyi diyemiyorum.

Bu arada Selen gitti ve dizi gençleşti resmen. 😁😅 Sen kızıcaksın biliyorum.
@Dosi koru beni. 😄

Mart bitti. Büyük ihtimalle haftaya bölüm yok. Nisan ikinci haftası bölüm gelir. Sezonun bitmesinede 7 hafta kalır. (Haziran ilk haftası) 7 haftada Albay Nazım'ı anlatamazlar.(Kısa olur yani) O yüzden Kraliçeye hâlâ ihtiyacı var dizinin. Ayrıca Albay Nazım tam olarak ne tarafa çalışacak onuda bilmiyoruz. Ama Albay Nazım sezon bitmeden görünür diyorum. Kraliçe gitmez devam eder. Korkutta öyle. Ejder ve Levent için aynı şeyi diyemiyorum.

Bu arada Selen gitti ve dizi gençleşti resmen. 😁😅 Sen kızıcaksın biliyorum.
@Dosi koru beni. 😄

Genclesti ne demek Selen'e yasli mi diyorsun sen :bağır:simdiden özledim ben onu :Z

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Ben @Dosi 'nin senaryosunun olacagi ihtimal %90 olarak gördüm. :A

İyide Kate büyük ihtimalle zaten önümüzdeki senede olacak. 😅 Hikâyesi değişecek sadece. 😁
Yalnız ben sezon finalinde en geç ona güle güle diyeceğimizi düşünüyorum. Ne başroller diziden ayrıldı, Kraliçe mi ayrılmayacak :A

Selen yeniden diziye dahil olursa şaşırmam. Başka bir diziye dahil olmadığı sürece var o konudada ilerde beklentim :A

Yalnız ben sezon finalinde en geç ona güle güle diyeceğimizi düşünüyorum. Ne başroller diziden ayrıldı, Kraliçe mi ayrılmayacak :A

Selen yeniden diziye dahil olursa şaşırmam. Başka bir diziye dahil olmadığı sürece var o konudada ilerde beklentim :A
Kraliçe illa ki ayrılacak. Ama hikâyesi bitmedi diyorum. ☺️😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Kraliçenin ben de sezon sonu gideceğini düşünüyorum bütün sezonu onla geçirmeleri bile başarı bence :A Albay Nazım da daha önce dediğim gibi yine esas olarak gelecek sezon esas işleyeceğini düşünüyorum. Selen bence dönmeyecek ama dönmesi için bir açık kapı bence var

• Beğendim
Reactions: Dosi