Hayır, Korkut kurtarıcak.Senin Kraliçe yakalanıyor mu![]()
Hayır, Korkut kurtarıcak.Senin Kraliçe yakalanıyor mu![]()
Yer ve mekan müsait değil. 😅Bu gidis öpüsür de bunlar![]()
Sahneleri yeter
Senin Korkut - Kraliçe aşkı yalan oldu
Hiç belli olmaz. 🫠 Henüz daha bir şey bitmiş değil. 😄😁Senin Korkut - Kraliçe aşkı yalan oldu![]()
Hiç belli olmaz. 🫠 Henüz daha bir şey bitmiş değil. 😄😁
Tenten kadar imkansıza umudumuzu yitirmemeyi öğrenemedik bu hayattaBiz yüzünü biliyorduk zaten, niye rahatladin sen![]()
Tenten kadar imkansıza umudumuzu yitirmemeyi öğrenemedik bu hayatta![]()
Hemen düğün yazmazdık. 😁Allah'tan @TenTen bu dizinin senaristi degil, yoksa Kralice-Korkut dügünü görürdük önümüzdeki bölüm.![]()
Hemen düğün yazmazdık. 😁
Yakamozcum, ilk birbirlerini gördüklerinde bazı şeylerin olacağı belliydi bence. Yani ben öyle inanmak istiyorum. Tâbi senaryoya karışacak halim yok. Ama Kraliçenin kolay gitmeyeceği ve Korkut ile konuşmalarının devam edeceği aşikar. 🤩🤩Ne yazardin acaba cidden merak ettim simdi![]()
Yakamozcum, ilk birbirlerini gördüklerinde bazı şeylerin olacağı belliydi bence. Yani ben öyle inanmak istiyorum. Tâbi senaryoya karışacak halim yok. Ama Kraliçenin kolay gitmeyeceği ve Korkut ile konuşmalarının devam edeceği aşikar. 🤩🤩
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür.Ne yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun.@Dosi
Pek seviyorlar birbirlerini canim, kiyamiyorlar ates-barut gibiler![]()
Dur dur şimdide en güzel aşk nefretle başlar klişesine girerNe yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun.@Dosi
Pek seviyorlar birbirlerini canim, kiyamiyorlar ates-barut gibiler![]()
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür.Kate/Korkut devam eder. 😁
Dur dur şimdide en güzel aşk nefretle başlar klişesine girer
Biz bir kaç hafta kraliçenin kaçışlarını izleriz. Uzatılabilirse sezon finaline kadar gider. Bir ara yakalanır.
Kraliçe koz olarak Albay Nazımdan bahseder. Sonra bir şekilde kaçar öyle bi uzatmaları görürüz![]()
İyide Kate büyük ihtimalle zaten önümüzdeki senede olacak. 😅 Hikâyesi değişecek sadece. 😁Ben @Dosi 'nin senaryosunun olacagi ihtimal %90 olarak gördüm.![]()