TRT'den beklenilmeyecek hareketler150. Bölüm Ön İzleme
150. Bölüm Ön İzleme
Hilal için zor bir durum. Zamanında sonu hüsran ile bitmiş yaşanmış bir durum ve kızın travmasını tetiklemiş yine. Başka şekilde etseydi. Altay yanlış yapmış kıza zamanında bunu iyice anladık.TRT'den beklenilmeyecek hareketler
Ciddi bir geçmişleri olduğunu da öğrenmiş olduk. Aynen, kızın travması tetiklenmiş oldu. Altay yine hüsrana uğratmaz umarım kızı. Görev vesilesiyle yeniden yakınlaşmış olacaklar.Hilal için zor bir durum. Zamanında sonu hüsran ile bitmiş yaşanmış bir durum ve kızın travmasını tetiklemiş yine. Başka şekilde etseydi. Altay yanlış yapmış kıza zamanında bunu iyice anladık.
Görev içinde olsa geçmişte yarım kalan işi tamamlayacaklar.
5 dakika kala izleyemem artık 😂150. Bölüm 2. Ön İzleme
Süpersin, yeniden bir dizi konusunda buluşuyoruzYaklaşık 10 dakika geriden geliyorum. İzlemmekteyim.@Alemdar
Bi İçeride olayı sezinledim 👀Olabilir valla geçen sezon Hamdi olayından sonra ben birşeye şaşırmıyorum Teşkilat'ta 😂
Sen Cevher başkana alıştın mı ? Önceki daha iyiydi ya hem kendisinin bir serzenişi olmuştu boşuna çıkarıldım diye ..Bi İçeride olayı sezinledim 👀
Rutkay'ın kafasını dinlemek için Hilale verdiği tatil konuşmasını dedim. Orada söyledi. Ben işi bırakmak istiyorum diye. 😅geriden geliyorsan böyle kafamiz karisiyorhangi sahneyi ve kimden bahsediyorsun?
Başkanlar bu dizide çok değişti. Belki yeni başkan gerçekten farklı bir karekter çıkacak. Adamın henüz ikinci bölümü. 😅Sen Cevher başkana alıştın mı ? Önceki daha iyiydi ya hem kendisinin bir serzenişi olmuştu boşuna çıkarıldım diye ..
Umarım EDHO'daki gibi her başkan hain çıkmaz 😂Rutkay'ın kafasını dinlemek için Hilale verdiği tatil konuşmasını dedim. Orada söyledi. Ben işi bırakmak istiyorum diye. 😅
Başkanlar bu dizide çok değişti. Belki yeni başkan gerçekten farklı bir karekter çıkacak. Adamın henüz ikinci bölümü. 😅
Olabilir bak Theodor bile güzel yardımcın diyince sinirlendiRutkay, Hilal’e aşık mı acaba. Altay’ı görünce bozuldu.
Yine tutmayan teorilerin varRutkay'ın kafasını dinlemek için Hilale verdiği tatil konuşmasını dedim. Orada söyledi. Ben işi bırakmak istiyorum diye. 😅
Başkanlar bu dizide çok değişti. Belki yeni başkan gerçekten farklı bir karekter çıkacak. Adamın henüz ikinci bölümü. 😅
Bencede öyle.Rutkay, Hilal’e aşık mı acaba. Altay’ı görünce bozuldu.
Olabilir bak Theodor bile güzel yardımcın diyince sinirlendi
Tabii TRT dizisi bu, evli adamı başkasına aşık ederler mi bilmemYine tutmayan teorilerin var
Bencede öyle.
Hem tabii hem trtTabii TRT dizisi bu, evli adamı başkasına aşık ederler mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?