Tahmin ettiğim gibi Ejder de Teşkilata dahil oluyor.149. Bölüm Tanıtımı
Fragmanlar bundan sonra bölüm bittikten sonra gelir umarım. Bir Pazar gecesi fragman geldiğine göre neden olmasın.
Tahmin ettiğim gibi Ejder de Teşkilata dahil oluyor.149. Bölüm Tanıtımı
İkinci bir fragman paylaşılmadığı için senide trt1’ide kınıyorum.149. Bölüm Tanıtımı
Benim suçum ne?İkinci bir fragman paylaşılmadığı için senide trt1’ide kınıyorum.
Bu tanıtımda 1. Fragman yazmamasından anlamalıydım. Arada baktım geldi mi diye
Dizilerin fragmanlarını hep senin paylaşımlarından takip ediyorum. Bundan dolayı seni de kınıyorumBenim suçum ne?
Ben hiç 1.fragman yazmamİlk fragmana direkt fragman diye giriş yaparım
Ayıp etmiş TRT 2. fragman paylaşmayarakÜzüldüm senin için
Kına bakalım günah keçisi lazım elbet ben olayımDizilerin fragmanlarını hep senin paylaşımlarından takip ediyorum. Bundan dolayı seni de kınıyorum
Yok ben videonun içinde 1. yazılmamasından bahsettim. Orda genelde yazar bu detay.
Galiba yeni sezon tanıtım videosu bulunduğundan fragman 1 tane ile sınırlı kaldı. Yeni bölümde artık iki tane gelir herhalde
Yeni bölümü izleme sözün var unutma. Hatırlatmış olayımKına bakalım günah keçisi lazım elbet ben olayım
Demek ki 2.fragman paylaşmayacakları için "1." ifadesini kullanmadılar
Muhtemelen öyle olmuştur, hem bölümü daha çok merak edersin iyi olurYeni bölümde iki tane gelir kesin
Söz vermedim ama izlerim gibi bir şeyler demiştim herhalde, ajandama bakmam lazımYeni bölümü izleme sözün var unutma. Hatırlatmış olayım
Bu sene de bi şans veririm tamam
🙄Söz vermedim ama izlerim gibi bir şeyler demiştim herhalde, ajandama bakmam lazım
Ajandanda Pazar günleri tatildir sende. Gel katıl bize Pazar'ın keyfine beraber varalım.Söz vermedim ama izlerim gibi bir şeyler demiştim herhalde, ajandama bakmam lazım
🙄
Bu ne oluyor
Söz vermemişim, şans vermişimAjandanda Pazar günleri tatildir sende. Gel katıl bize Pazar'ın keyfine beraber varalım.
Şans veririm demek izleyeceğim demek oluyor ve bu da söz vermek oluyor. Laf salatası yapmaSöz vermemişim, şans vermişim
Yarın bakacağım tamam, devamını bilemem
Öyle olmuş gibiŞans veririm demek izleyeceğim demek oluyor ve bu da söz vermek oluyor. Laf salatası yapma
Bu ikidir itirazlar edip sonra haklısın diyorsun. Beni yorma beÖyle olmuş gibiMadem söz vermişiz yarın izleyeceğiz artık mecbur
Lafı ağızdan çıkarmışın, gelmiş şimdi mecburuz diyorsun. Hıhhh 😡😡Öyle olmuş gibiMadem söz vermişiz yarın izleyeceğiz artık mecbur
Zaten izleyecektim, gıcıklık yaparak sohbeti uzattım.Lafı ağızdan çıkarmışın, gelmiş şimdi mecburuz diyorsun. Hıhhh 😡😡
Bunu bilmem iyi oldu. Sana boşuna sinirlenmemek gerekirZaten izleyecektim, gıcıklık yaparak sohbeti uzattım.
Haydi iyi geceler
Yenilerin konusu açılmıştı, sen de yorum yapmıştınaksiyonla başladı @Bully şu an bende anlamıyorum olayları
Elif’i oynayan oyuncuyu severim. İyiki katılmış
Gaffur da var
Acaba bu yenilerin konusu açılmış mıydı
Geçen sene Korkut hapishanede başlamıştı bu kez akıl hastanesi. Bakalım bu kez olan amaç ne
Evet şimdi eski sevgilisi olduğunu görüyoruz. O da bence kötü değil. O adamın yanında bir şeylerin peşinde. Tanıtımta burası benim dünyam Altay Yalçıntaş demişti. O kısmı duymadık karşılaşmalarında.Yenilerin konusu açılmıştı, sen de yorum yapmıştınBülent Polat diye arat, bulursun
Bu sezonun açılış bölümünü anlıyorum en azından, geçen sezon bir şey anlamamıştım
Altay ve Hilal geçmişte tanışıyorlarmış
Yalı Çapkını’nın Pelo’su ve Gaffur tanıdıklar
Korkut, EDHO’da da böyleydi. Sürekli bir şeylerin peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?