Fırtına ve Kurtbey sahneleri geliyor
senin büyük aṣkın cabuk sönecek @TenTen

Senin Korkut - Kraliçe aşkı yalan oldu

Bölüm çok güzeldi. Kraliçe ifşa oldu evet ama bir süre yakalanmaz. Hemen harcanmaz. Tufan o adamı takip ettirecek, bu hikaye devam edeceği için öyle bir sahneye yer verdiler.

Bu arada her yere yüzü kapalı giden Kraliçe Ejder’in yanına direk o şekilde geldi. Normalde Ejder’in yakın adamınada yüzünü göstermemesi gerekirdi.

Bu Bölüm Hamdi gidici sandım neyseki öyle olmadı.
Haftaya bayram arası verilir. Gelde bekle 2 hafta

Reactions: TenTen
Ne yazardin acaba cidden merak ettim simdi
Yakamozcum, ilk birbirlerini gördüklerinde bazı şeylerin olacağı belliydi bence. Yani ben öyle inanmak istiyorum. Tâbi senaryoya karışacak halim yok. Ama Kraliçenin kolay gitmeyeceği ve Korkut ile konuşmalarının devam edeceği aşikar. 🤩🤩

Ne yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun.
@Dosi
Pek seviyorlar birbirlerini canim, kiyamiyorlar ates-barut gibiler

Reactions: TenTen and Dosi
Ne yani, Korkut iki parfum kokusuna aldanip, Kralice'nin pesinden o yüzden mi gitti diyorsun.
@Dosi
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür.
Kate/Korkut devam eder. 😁

Reactions: Yakamoz-Asi
@Dosi
Dur dur şimdide en güzel aşk nefretle başlar klişesine girer

Biz bir kaç hafta kraliçenin kaçışlarını izleriz. Uzatılabilirse sezon finaline kadar gider. Bir ara yakalanır.
Kraliçe koz olarak Albay Nazımdan bahseder. Sonra bir şekilde kaçar öyle bi uzatmaları görürüz

Reactions: Yakamoz-Asi
Hikâyeleri daha devam edecek diyorum. İki hafta sonra en fazla Levent ölür.
Kate/Korkut devam eder. 😁

Ben @Dosi 'nin senaryosunun olacagi ihtimal %90 olarak gördüm.

Reactions: Dosi and TenTen