Düzenli kılmayan bir insan o kadar zor şartlarda neden kılmak istiyor?
Emre gerçekler sence bunlar mı ? Son 1 haftadır görmezden gelinen o kadar çok gerçek var ki onları kim gösterecek bize. İnsanlarımızın aklı şaşmış resmen. Dün Halit Ergenç'e yapılan o çirkin sözü savunanlar, iyi olmuş diyenler var. Allah aşkına bana burada bunun muhasebesini yapmayın şimdi. Sözüm sana değil, onlar kendilerini biliyorlar.
gösteriş amaçlıdır
gösteriş amaçlıdır
gösteriş amaçlıdır
Bir söz vardır sanırım bilmeyen yoktur. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok, nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok. Bu söz çok güzel bir söz. Sen insanlığından ders alamamışsan, sana ne namaz fayda eder ne oruç. Önemli olan senin de söylediğin gibi kalbin temizliğidir.
Ben 5 vakit namaz kılan bir insan değilim.Genelliklede kılmıyorum yalan söyleyecek değilim.Oruç tutarım.Bende dinsiz olmuyorum.Önemli olan kalptekidir.Ben sana dinsiz demedim.Fakat dinin gerçekleri vardır.Onları yalanlayamazsın.
Bir söz vardır sanırım bilmeyen yoktur. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok, nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok. Bu söz çok güzel bir söz. Sen insanlığından ders alamamışsan, sana ne namaz fayda eder ne oruç. Önemli olan senin de söylediğin gibi kalbin temizliğidir.
Yorumlara bak arkadaş tamam moderniz ama siz de abartmışsınız bu sefer.
Namazın şartları vardır tövbe estağfurullah sizin mantığınıza göre plajlarda da namaz kılınır ne varki önemli olan niyet.
O kadın orada namaz kılacağına namazını kazaya bıraksın.
kimsenin günahını alamayız ama insanın aklına ilk o geliyo
Yorumlara bak arkadaş tamam moderniz ama siz de abartmışsınız bu sefer.
Namazın şartları vardır tövbe estağfurullah sizin mantığınıza göre plajlarda da namaz kılınır ne varki önemli olan niyet.
Namazın şartları yoktur demedim hangi cümlemden yola çıkarak bu yargıya vardın bilmiyorum ama kullandığın cümlelerle asıl abartıya kaçan sensin bence. Namaz kılan pek çok tanıdığım var ama dışarıya çıktıklarında hayvanlar yanlarına geldiğinde bu kişi hayvanı iteleyip kakıyorsa ben bu insanın kıldığı namaza itimat vermem. Dışarıdan geçen kızları gözleriyle yiyen erkekler varsa üzgünüm ama bu kişi de namaza sığınmasın. Plaj da namaz kılınır falan demedim ben zaten. Evet orada yanlış yapılan hatalar var, bazı uzuvlarını örtmesi elbette şart ama o an durum bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok. O Allah ile kul arasında bir durum.Yorumlara bak arkadaş tamam moderniz ama siz de abartmışsınız bu sefer.
Namazın şartları yoktur demedim hangi cümlemden yola çıkarak bu yargıya vardın bilmiyorum ama kullandığın cümlelerle asıl abartıya kaçan sensin bence. Namaz kılan pek çok tanıdığım var ama dışarıya çıktıklarında hayvanlar yanlarına geldiğinde bu kişi hayvanı iteleyip kakıyorsa ben bu insanın kıldığı namaza itimat vermem. Dışarıdan geçen kızları gözleriyle yiyen erkekler varsa üzgünüm ama bu kişi de namaza sığınmasın. Plaj da namaz kılınır falan demedim ben zaten. Evet orada yanlış yapılan hatalar var, bazı uzuvlarını örtmesi elbette şart ama o an durum bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok. O Allah ile kul arasında bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?