Eğer telefonun Android ise tableti Apple al, eğer iOS ise tableti Samsung tercih et bence. Böylelikle iki sistemi de rahatça kıyaslaya bilirsin.
Ama bana soracak olursan ben bütün ürünlerde kesin Apple derim. Samsung taraftarları sadece özelliklere bakarlar, sistem umurlarında değildir.
Tamam özelliklerine helal olsun fazla olabilir ama bu özellikleri yaparken sistemi ne kadar koruya biliyorlar? Telefon donduktan sonra ne yapayım ben o özellikleri? Bir de fazla yüklüyorsun ondan donuyor demezler mi? Yahu bunun 32 GB hafızası varsa ben buna dilediğim gibi herşey yükleyebilirim, donmasın diye 1 GB mı kullanayım?
Benim telefonum Note 3 ama iPhone'u mumla arıyorum. İnşallah 6S çıksın almayı planlıyorum.
Oyun oynamak konusuna gelince Apple'da olan oyunların effektleri falan Samsung`dan daha üstün bunu söylememe gerek yok.
Ayrıca el sürmediğinde Apple ürünleri 1% bile şarj kaybetmiyor, sadece kullandığında gidiyor şarjları, ama Samsung ürünlerini 100% yap gece uyu yarına 95% falan olur kendi kendine.
Fazla uzun yazdım ama bu son. Mesela Android cihazlarda 5 uygulama açıksa Android 100% gücünü bunlar arasında eşit bölüyor ve hepsine 20% düşüyor. Ama iOS açık uygulamaya 80% gücünü veriyor, 20% de kalan 4 uygulama arasında bölünüyor. Bu yüzden donmuyor.