Hemen başlayayım o zamanEdho değilde yerli John Wick düşün
Hemen başlayayım o zamanEdho değilde yerli John Wick düşün
Yerli John Wick etli pide yemekle meşgul.Edho değilde yerli John Wick düşün
Marnalı'nın 5. bölümünden devam ediyorum, onu tamamladıktan sonra göz atacağım Çırak'a. Marnalı'nın da aksiyon sahneleri bayağı sağlam, BÖ'den daha iyi mafya hikayesi yazanlar varmış.Çırak
1x3
1x4
Dizi mükemmel ilerliyor, @Emre Ozansoy ve @ahmetbey izlediğinde bana hak vericek, aksiyon sahneleri bu kadar iyi çekilen son türk dizisi TV'de BBCS ondan önce bir zamanlar KVP idi (EDHO'da akılda kalan çok sahne yok), Ozan Akbaba gerçekten baya uğraşmış. 5. Bölüm'e başlayacağım
Kurtlar Vadisi + Pusu + Terör = 301 bölüm + EDHO 199 bölüm = 500 bölüm aksiyon dizisi yazmış adamdan 'Hudutsuz Sevda' gibi dizi çıkması gerçekten rezillik. Artık üzgünüm çünkü BÖ denen adam bundan çok daha iyi Ve bu ağrıma gidiyor...Marnalı'nın 5. bölümünden devam ediyorum, onu tamamladıktan sonra göz atacağım Çırak'a. Marnalı'nın da aksiyon sahneleri bayağı sağlam, BÖ'den daha iyi mafya hikayesi yazanlar varmış.
Yapım şirketi kaynaklı dedik ama o olsa bile o da bir yere kadar, burada daha ne kadar saçmalayacak merak ediyorum.Kurtlar Vadisi + Pusu + Terör = 301 bölüm + EDHO 199 bölüm = 500 bölüm aksiyon dizisi yazmış adamdan 'Hudutsuz Sevda' gibi dizi çıkması gerçekten rezillik. Artık üzgünüm çünkü BÖ denen adam bundan çok daha iyi Ve bu ağrıma gidiyor...
Ama Ozan Akbaba'nın Çırak'ından devam
Marnalı izlemedim daha ilk bölüm hariçMarnalı'nın tüm bölümlerini nihayet tamamlayabildim. Son bölümde hikayenin ucu açık kaldığından ikinci sezonu olur diye bekliyorum, yanılmam umarım. Derin'in babasını Ali Reşat'ın öldürdüğünü bilmesi dizinin en büyük sürprizi oldu. Ben bu konuyu başka bir şekilde bağlayacaklarını düşünmüştüm. Faruk Bedir defteri kapanır diye beklerken de olaya başkalarının el atıp hastaneden kaçırması iyi mi oldu bilemedim.
Yapım şirketi kaynaklı dedik ama o olsa bile o da bir yere kadar, burada daha ne kadar saçmalayacak merak ediyorum.
Bende 13 bölüm garantisi var. Gayet iyi şuan. 4/5 bölüm şans benim için az olurDipnot : Uzak Şehir de 4-5 bölüme aksiyona girmezse onun da icabına bakarım