Türkiye'nin IQ'sunun Düşük Olması

Önemli olan iq değil çünkü:

Bizimkilerin;

aklı var fikri yok
ilmi var irfanı yok
dini var ibadeti yok
yeteneği var bilen yok

Dipnot: Külliyen yalan olan araştırma bu arada.Zamanında penis boyu haritasındada sonuncu sıralardaydık.Ulan hadi aklımız çalışmıyor,uçkurumuzda mı çalışmıyor? O nedenle inanmıyorum.

uçkuru çok kullanınca zaten küçük oluyormuş bilimsel bişi
az ama öz kullanıcan

Rusyanın ortalamasının 97 olduğu bir tabloya itimad etmek enteresanmış

en çok mühendis çıkaran ülkenin rusya olması da çelişki zaten

@Danger UA! nın sayısal verilere diss atmasını hiç anlamıyorum sanki diss atınca gerçekler değişiyor
Gerçekçi bir veri olduğunu düşünmüyorum. Kimin IQ'sunu ölçmüşler? Seninki ölçüldü mü bu araştırma yapılırken? Ha ölçüldüyse orasını bilemem.
Dalga geçme amaçlı açtığın bir konu. Milletini küçük görmeyi seven birisin zaten galiba.

evet 79 milyona tek tek sorup ölçmüşler

hakedenle dalga geçilir tabisi de

Bu tip analizler gerçekten yapılıyor, bilimsel araştırma konusu. Veri elde etmek için illa herkesin tek tek ölçülmesine gerek yok. Küçük veri gruplarıyla temsili sonuç elde edebilmek mümkün. Yüzde yüz doğruluğu yok tabii ama fikir verme açısından doğrudur. Zaten Avrupalıların çoğunun bizden daha zeki olması da normal. Çok daha iyi koşullarda yaşadıkları malum.

en çok mühendis çıkaran ülkenin rusya olması da çelişki zaten

@Danger UA! nın sayısal verilere diss atmasını hiç anlamıyorum sanki diss atınca gerçekler değişiyor

Rusyanın ortalamasının 97 olduğu bir tabloya itimad etmek enteresanmış
En çok doktoruda türkiye çıkarıyodur heralde

İngilterede doctor kıtlığından dünyanın parasını saçıyolardı ama denklik yoktur olaydı giderdim .ss

Sallama rakamlar olduğu çok belli.

Türk insanı zekidir ama doğru yere kafayı basmıyoruz.

Ayrıca bu araştırmayı Avrupalılar yaptıysa tabiiki bizi düşük gösterecekler adamlar bizi sevmiyor neden kendinden yüksek göstersinler ki.

Kendi ülkemizin aleyhine konuşursak IQ nasıl yüksek olacak ki?

Üstelik bu tür haberlere itibar edilmemesi lazım. Zaten bunların kriterleri de evrensel değil.

Birader şimdi senin bakanın "bizden mucit çıkmaz,kalifiye eleman çıkartırız." "Teknolojiyle bilimle çok uğraşmayın kafayı kırarsınız" diyip açık açık "gerizekalı" diyor.Daha köprü bile yapamayıp japonlara yaptırtıyoruz,kendi uydumuzu attık diyoruz onuda yabancilara yaptirtip fransız guyanasindan attiriyoruz.Sonra o partinin şakşakçılığını yapanlar bu verileri görünce "la oglim bunlar yalandir he" diyor

Bende gerçekçi bulmuyorum bu verileri,ilk mesajımdada belirttim ama biraz tutarlı olun be kardeşim.