Türkiye'nin IQ'sunun Düşük Olması

Tanıdığım(ız) birkaç kişi vardı onlar da katılsaydı keşke araştırmaya ortalamamızı yükseltirlerdi.

Avrupalılar kendini yüceltmek için yine sallamışlar daha bu adamlar yıllar yıllar öncesine kadar tuvaletlerini sokağa atan adamlardı kendi poklarında boğulmamak için topuklu ayakkabı ve başına pok düşmemesi için şemsiyeyi getiren adamlardı fazla abartmayın yani eğer IQ'ları yüksek olsalardı tüm bu zahmet yerine tuvaleti icat etmeleri yeterli olacaktı. :A

Adamlar tek tuvaleti icat edememiş onun dışındaki her şey onlardan biz neyi icat ettik:A

Adamlar tek tuvaleti icat edememiş onun dışındaki her şey onlardan biz neyi icat ettik:A
Ne icaatı ya Çinlilerin ve Arapların icatlarını geliştirdiler. :D

Ayrıca madem bu kadar zekiler Türkiye'ye gelince neden kazıklanıp dönüyorlar gözümün önünde adam bir çayı 20 liraya sattı Alman turistlere. :F Kur hesabı bile yapamıyorlar düşün. :A

Avrupa bizi kıskanıyor ya....😕

nagihan-kiskaniyorsun-kizim.jpg

Ne icaatı ya Çinlilerin ve Arapların icatlarını geliştirdiler. :D

Ayrıca madem bu kadar zekiler Türkiye'ye gelince neden kazıklanıp dönüyorlar gözümün önünde adam bir çayı 20 liraya sattı Alman turistlere. :F Kur hesabı bile yapamıyorlar düşün. :A

Çünkü euro 4 tl, yani onlarda ülkelerinde hemen hemen aynı fiyata içiyorlar. Yani ona gidip kazıklandın desen adam sana güler. :A

Bence Avrupalıların hakkını yeme ve gerçekçi düşün çoğu alanda onlardan gerideyiz Yunanistan-Makedonya bile gelişmiş sayılırken biz hala gelişmekte olan ülkeler arasındayız ,gönül ister ki onlardan önde olalım. 😛

Avrupalılar kendini yüceltmek için yine sallamışlar daha bu adamlar yıllar yıllar öncesine kadar tuvaletlerini sokağa atan adamlardı kendi poklarında boğulmamak için topuklu ayakkabı ve başına pok düşmemesi için şemsiyeyi getiren adamlardı fazla abartmayın yani eğer IQ'ları yüksek olsalardı tüm bu zahmet yerine tuvaleti icat etmeleri yeterli olacaktı. :A
Sizin meslek neydi?

ben olmasam değil 89 anca 59 lara falan gelirdi ortalamamız :) ben tek başıma ortalamayı 89 a çıkarmışım daha ne istiyorsunuz :)
bu arada @dosimosi nin isveç de ortalama 50 nin altındamı kalmış hiç haritaya bile almamışlar :)
hhahah ayy asıl @xemrexxx gitse şu ülkeden ozaman yükseliriz işte ayoll emre gibiler yüzünden ülge bu halde kendilerini osmanlı dizilerinde olan hürrem gibi sultanlar sanan oğlanlar var emre gibi birde @mrt-06 ı oda safiye sultan sanıyor hatta emre ile kavga ediyorlar hayır gerçek safiye sultan benim diye ama ikiside safiye sultanın çakması aslında umarım farkına varıp normale dönerlerde ülkemiz yükselir ayoll :A :A :A

Yanlış olduğunu düşünüyorum. Haritadan şimdi ülke isimleri vermeyeceğim ama bizden daha düşüktürler. Tabi sadece tahmin :D

Ki tuvaleti geliştirip über bişi yaptılar :bhr:
aynen :) über toiletlar da artık ıkınmamıza bile gerek yok hortumla çekiyorlar dışkıyı :)

Yanlış olduğunu düşünüyorum. Haritadan şimdi ülke isimleri vermeyeceğim ama bizden daha düşüktürler. Tabi sadece tahmin :D
en düşüğü güney amerika ve afrika ülkeleriymiş :) aslında insanlardaki beyin hammaddesi aynı ama ekonomi sağlık eğitimle birlikte hammaddeyi işleme imkanı artınca ay kü de artıyor haliyle yoksa kızların hepsi güzeldir ve eşit zekaya sahiptir :)

hhahah ayy asıl @xemrexxx gitse şu ülkeden ozaman yükseliriz işte ayoll emre gibiler yüzünden ülge bu halde kendilerini osmanlı dizilerinde olan hürrem gibi sultanlar sanan oğlanlar var emre gibi birde @mrt-06 ı oda safiye sultan sanıyor hatta emre ile kavga ediyorlar hayır gerçek safiye sultan benim diye ama ikiside safiye sultanın çakması aslında umarım farkına varıp normale dönerlerde ülkemiz yükselir ayoll :A :A :A
aralarına @Bully i de kat bu üçlüyü afrikaya gönder aykümüz 130 a ulaşır :)

Son düzenleme: