- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Ne bakıyorsun sen ona uyduruyor yine@eskici yakıştıramadım hiç sana.![]()
Şimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa![]()
Oyumu daha kullanmadım ki ben.Oy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.![]()
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Kalplik değilŞimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa![]()
Bıraktık kızmaOy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.![]()
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Ne bakıyorsun sen ona uyduruyor yine![]()
Kime göre neye göre Burak emojisi?
Tehdit etmedim, duyurdum. İsteyen istediğini yapmakta özgürBöyle tehditle ifade almak yerine normal şekilde rica etsen.Yoksa inadına bırakmayası geliyor insanın.
![]()
Bunu benim sana demem lazım
Seçeceğin belli zaten neden çoğaltayım .ssSeçeneği çoğalt bi tek sana yarabbi şükür olmaz![]()
İstisnalar kaideleri bozmaz tatlımOyumu daha kullanmadım ki ben.![]()
![]()
Estağfurullah, bu benim tarzım değil.Tehdit ha![]()
Sağol cnmÇağatay iyidir ama bence Aras
Geç bile kaldın .ssBıraktık kızma![]()
Herkese göreKime göre neye göre Burak emojisi?![]()
Kalplik değilBirinde aras önde diğerinde Burak
Tek gerçek Çağatay
![]()
Ömrüm boyunca hiç yalan söylemedim benBunu benim sana demem lazım![]()