- Reaksiyon puanı
- 67,688
- Puanı
- 1,060
Ne bakıyorsun sen ona uyduruyor yine@eskici yakıştıramadım hiç sana.
Şimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa
Oyumu daha kullanmadım ki ben.Oy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Kalplik değil Birinde aras önde diğerinde Burak Tek gerçek ÇağatayŞimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa
Bıraktık kızmaOy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Ne bakıyorsun sen ona uyduruyor yine
Kime göre neye göre Burak emojisi?
Tehdit etmedim, duyurdum. İsteyen istediğini yapmakta özgürBöyle tehditle ifade almak yerine normal şekilde rica etsen. Yoksa inadına bırakmayası geliyor insanın.
Bunu benim sana demem lazım
Seçeceğin belli zaten neden çoğaltayım .ssSeçeneği çoğalt bi tek sana yarabbi şükür olmaz
İstisnalar kaideleri bozmaz tatlımOyumu daha kullanmadım ki ben.
Estağfurullah, bu benim tarzım değil.Tehdit ha
Sağol cnmÇağatay iyidir ama bence Aras
Geç bile kaldın .ssBıraktık kızma
Herkese göre Sadece bonus kafaKime göre neye göre Burak emojisi?
Kalplik değil Birinde aras önde diğerinde Burak Tek gerçek Çağatay
Ömrüm boyunca hiç yalan söylemedim benBunu benim sana demem lazım