Artık yemiyoruzTuzak kurmada üstüme yoktur BİTTİN SEN..
GEBER!!!
Yediklerin yeterArtık yemiyoruz
Cevap veriyorum
GEBER!!!
Canım dur sakin ol ortalık karışık :S tüm gün yoktum bildirimlere bakacağım birazdan 😊Oy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
gör işte gerçek yüzünü @alperuzCevap veriyorum
Başka naz yapOy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
İşine gelirseBaşka naz yap
Neden tek seçenek??
Sayfayı baştan sona okumadım ki Bakım hangi mesajınBenim mesaim niye harika atmadın
BekliyorumCanım dur sakin ol ortalık karışık :S tüm gün yoktum bildirimlere bakacağım birazdan 😊
Böyle tehditle ifade almak yerine normal şekilde rica etsen. Yoksa inadına bırakmayası geliyor insanın.Oy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
Konuyu unutmayalımAnket doğruyu göstermiş Kıvanç ve diğerleri
Seçeneği çoğalt bi tek sana yarabbi şükür olmazİşine gelirse