2000 styleBenim attığım fotoda sol alta bak. Bülent abladan hallice
2000 styleBenim attığım fotoda sol alta bak. Bülent abladan hallice
Akınnnn
Konu benim, burada kral da benim .ssSana mı sorucam
Ay ne güzel bir dua
Teşekkürler canım, doğru bir tercih olmuşKıvanç dedim ben. Kuzey Güney'de ki oyunculuk, Organize işler'de ki oyunculuğu ve Ezel'de ki 8 karakteri hepsi birbirinden farklı ve güzel oyunculuklardı. Oyüzden fazla düşünmedim. @serhatt
Mr Çağatay. 😎.Oy kullananlardan ricam konuya ifade bırakırsanız sevinirim, aksi takdirde bir daha TOPLU etiketlerde yer vermeyeceğim.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @MasacRE @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Teşekkürler.Oyunculuk olarak en iyisi Aras Bulut bana göre. 7.Koğuş'daki performansı da fazlasıyla kanıtlıyor. ÖBGZK'den bu yana.
Hevesim gitti dediysem ortalığı sana bırakacak da değilim sinsi yılan. @xemrexxxForuma karşı zaten genel olarak eskisi kadar hevesli değilim ve çoğu bildirime dönemiyorum yani üzerine alınacağın bir durum yok.
Acaba hangisini seçmeseydim yanlış tercih olurdu?Teşekkürler canım, doğru bir tercih olmuş
Engin .ssAcaba hangisini seçmeseydim yanlış tercih olurdu?
Benim ikinci seçeneğim oyduEngin .ss