Harimm'in çoğu şeyde 1.çıkmasının sebebinin fanfini işi olduğunu kabul ediyorsun yanisenin harim sultanın işi oyunculuk mankenlik olsa 6.olması sorun olurdu(gerçi bu işler fanfinikon örgütlerine bakıyor yeteneğe değil ama neyse
)
Harimm'in çoğu şeyde 1.çıkmasının sebebinin fanfini işi olduğunu kabul ediyorsun yanisenin harim sultanın işi oyunculuk mankenlik olsa 6.olması sorun olurdu(gerçi bu işler fanfinikon örgütlerine bakıyor yeteneğe değil ama neyse
)
hiç alakası yokHarimm'in çoğu şeyde 1.çıkmasının sebebinin fanfini işi olduğunu kabul ediyorsun yani![]()
Zaten Harimm'i evde oturup göbeğini kaşıyan kısım izlerhiç alakası yok)) harimin fanları günde 10 kere gi,rip bir ankete oy kullanmıyor zaten anket yapılmıştı
tuba-beren 18-24 yaş meryem 35-44 yaş arasının favorisi ergeniklerden uzak
![]()
valla ben ona her şeyi görmüş geçirmiş insanların tercihi diyorumZaten Harimm'i evde oturup göbeğini kaşıyan kısım izler 35+ old. göre![]()
görmüş,geçirmiş insanlarvalla ben ona her şeyi görmüş geçirmiş insanların tercihi diyorumsol eliyle pc kapatmak zorunda olanların tercihleri pek önemli değil
![]()
gönğül işlerini izlicem daha beni meşgul etme kendalın adamı kılıklıgörmüş,geçirmiş insanlartabe tabe
neyse fazla kızdırmayayım seni meluncancığım
![]()