1 - Ayşen Gruda olur dimi kesintop 10 çok cnm top 5 te bile zorlanırım yanı top 3 yapabilirim ama![]()
1 - Ayşen Gruda olur dimi kesintop 10 çok cnm top 5 te bile zorlanırım yanı top 3 yapabilirim ama![]()
doğal olarak meryem ile tubayi kıyaslamak için insanın kafası iyi olmalı)))Meryem varkende Tuba birinci seçiliyordu aradaki farka bakmanı isterim.
Herkes Tuba'nın güzelliğine göre oy vermiştir. Çekicilik soruyu soranın işgüzarlığı.![]()
Tebrikler Özge'ye de.@sürgünüm nasil yani koskoca özge Özpirinçci 4. Olmus ve listede yokmu ozge fanfinisi olarak seni uyariyorum nerde ozgem
Evet lo önemli olan güzellik değil guzellik reyting getirmiyor ama yakışıklılik getiriyor buda ayri bir dram 😉
top 10 çok cnm top 5 te bile zorlanırım yanı top 3 yapabilirim ama![]()
1-ayşen grudatop 10 çok cnm top 5 te bile zorlanırım yanı top 3 yapabilirim ama![]()
Yazsana en çok sevdiğin 3 oyuncuyu cidden merak ettim.top 10 çok cnm top 5 te bile zorlanırım yanı top 3 yapabilirim ama![]()
öyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlarYazsana en çok sevdiğin 3 oyuncuyu cidden merak ettim.![]()
Anlaşıldı bütün kadınları kıskanıyorsun. Onlar beğeniliyor da ben niye beğenilmiyorum kompleksine kapılmışsın.Elbet bir gün senide beğenen çıkacaktır.öyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlar
sokaktakı kızlar çevremden arkadaşlarım çoğu bana güzel görünüyor ama televizyondakı kadın oyuncuları güzel bulamıyorum ben ucubeleri dolduruyorlar televizyona![]()
kız senhi pelin karahana benzetmiyorlar mıydı ona güzel de bari kendine de güzel demiş olursun bu sayedeöyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlar
sokaktakı kızlar çevremden arkadaşlarım çoğu bana güzel görünüyor ama televizyondakı kadın oyuncuları güzel bulamıyorum ben ucubeleri dolduruyorlar televizyona![]()
kadınlar sana çekici geleydi o zaman sorun olurdu bence)))öyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlar
kadınlar sana çekici geleydi o zaman sorun olurdu bence)))
kız senhi pelin karahana benzetmiyorlar mıydı ona güzel de bari kendine de güzel demiş olursun bu sayede![]()
hahahah şu @beyazsoy un dediğini anlatmaya çalısıyorum bende işteAnlaşıldı bütün kadınları kıskanıyorsun. Onlar beğeniliyor da ben niye beğenilmiyorum kompleksine kapılmışsın.Elbet bir gün senide beğenen çıkacaktır.![]()
ne var bunda gir karadayı konusuna x,y,z erkekler kenan ne ka yakışıklı ne karizmatik diyor için fesat olmasın o ka
oyunculuk için güzellik gerektiğini sanmıyorum melunTuba Büyüküstün'e Tebrikler.. diğer oyunculara fark atmış.
Çekici derken güzelliği ön plana almışlardır.
Güzellikte Hariimm Sultaan'ın 1. olacak hali yoktu tabii ki![]()
Ben oyunculuk için güzellik gerekir demedim kioyunculuk için güzellik gerektiğini sanmıyorum melunbak kendal agana yakışıklı değil ama herkesi cebinden çıkarır
))
senin harim sultanın işi oyunculuk mankenlik olsa 6.olması sorun olurduBen oyunculuk için güzellik gerekir demedim ki
Ne sandın Gendal Aga'nı meluncancebinden çıkarmayı bırak,cebine sokmaz bile
![]()