Türkiye'nin En Çekici Kadını Kim Seçildi?

Yazsana en çok sevdiğin 3 oyuncuyu cidden merak ettim. :)
öyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlar
sokaktakı kızlar çevremden arkadaşlarım çoğu bana güzel görünüyor ama televizyondakı kadın oyuncuları güzel bulamıyorum ben ucubeleri dolduruyorlar televizyona :F:F:F

öyle çok güzel diyebiliceğim bir kadın oyuncu türkiyede yok daha doğrusu bana televizyondakı kadınlar hiç çekici güzel falan gelmiyorlar
sokaktakı kızlar çevremden arkadaşlarım çoğu bana güzel görünüyor ama televizyondakı kadın oyuncuları güzel bulamıyorum ben ucubeleri dolduruyorlar televizyona :F:F:F
Anlaşıldı bütün kadınları kıskanıyorsun. Onlar beğeniliyor da ben niye beğenilmiyorum kompleksine kapılmışsın.Elbet bir gün senide beğenen çıkacaktır. :)

kız senhi pelin karahana benzetmiyorlar mıydı ona güzel de bari kendine de güzel demiş olursun bu sayede:F

kadınlar sana çekici geleydi o zaman sorun olurdu bence)))

kadınlar sana çekici geleydi o zaman sorun olurdu bence)))
kız senhi pelin karahana benzetmiyorlar mıydı ona güzel de bari kendine de güzel demiş olursun bu sayede:F
Anlaşıldı bütün kadınları kıskanıyorsun. Onlar beğeniliyor da ben niye beğenilmiyorum kompleksine kapılmışsın.Elbet bir gün senide beğenen çıkacaktır. :)
hahahah şu @beyazsoy un dediğini anlatmaya çalısıyorum bende işte
:F:F:F

Böyle anketlere güvenim yok kimin fanı daha çoksa o daha yüksek çıkıyor. :D Keşke kapı kapı dolaşıp sadece erkeklere sorsalarmış. :A

Çok şaşırdım yeterince nefretinizi kusmamışsınız yapmayın böyle :F Şaşırtıcı bir sonuç değil Tuba'nın güzelliği göreceli bile değil zaten :)

Tuba Büyüküstün'e Tebrikler.. diğer oyunculara fark atmış.
Çekici derken güzelliği ön plana almışlardır.
Güzellikte Hariimm Sultaan'ın 1. olacak hali yoktu tabii ki :)

Tuba Büyüküstün'e Tebrikler.. diğer oyunculara fark atmış.
Çekici derken güzelliği ön plana almışlardır.
Güzellikte Hariimm Sultaan'ın 1. olacak hali yoktu tabii ki :)
oyunculuk için güzellik gerektiğini sanmıyorum melun :) bak kendal agana yakışıklı değil ama herkesi cebinden çıkarır :)))

Tebrikler Tuba'ya. :)

Beren'ime ve Serenay'ıma da tebrikler. :)

oyunculuk için güzellik gerektiğini sanmıyorum melun :) bak kendal agana yakışıklı değil ama herkesi cebinden çıkarır :)))
Ben oyunculuk için güzellik gerekir demedim ki :)
Ne sandın Gendal Aga'nı meluncan :) cebinden çıkarmayı bırak,cebine sokmaz bile :A