Teşkilat Dizisinde Ayrılık!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,699
Puanı
1,060
IMG_1865.jpeg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Teşkilat'ta ayrılık!

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Burak Arlıel'in üstlendiği, senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı, başrollerini Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı yapımda Makinist karakterini canlandıran Ushan Çakır, senaryo gereği karakterinin ölmesiyle diziye veda etti.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar 20.00'de TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Dünkü bölümde ölmüş olduğu artık netleşmiş olsada kabullenemiyorum :A
Diziye çok yakışıyordu.

Rüzgar Aksoy’u da bekleriz diziye. Yakışır o da

• Beğendim
Reactions: Bully
Çok iyi bir isim ayrılmış. Kendisini artık NOW'ıma bekliyoruz. :bhr:

Hikayesi bitmişti, doğru zamanda çıktı ölüsü de hikayeye hizmet etti :D

Diziye çok yakışıyordu.

Suat'ın ayrılık haberi yapılmadı inşallah. 🫠😄

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Diziye çok yakışıyordu.

Ushan Çakır ve Tolga Sarıtaş Ferhat ile Şirin dizisinde de birlikte oynamışlardı ve karakterleri sevmezlerdi birbirlerini. Teşkilat'ta da düşmanlarmış herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Ushan Çakır ve Tolga Sarıtaş Ferhat ile Şirin dizisinde de birlikte oynamışlardı ve karakterleri sevmezlerdi birbirlerini. Teşkilat'ta da düşmanlarmış herhalde :A
Cansu Dere & Tolga Sarıtaş ateş ediyorlardı ya. Televizyon tarihinin ilk Ömer denemesiydi. 😁

• Güldürdün
aynen ama çok eğlenceli bir karakterdi. Atışmalarıda güzeldi :A

Demekki geri gelecek. Bekleyelim bakalım
Tolga, Ushan'ı Insta'da takip ediyor ama Ushan dönmemiş takibine :A Bu da günün gereksiz detayı :A
------

Cansu Dere & Tolga Sarıtaş ateş ediyorlardı ya. Televizyon tarihinin ilk Ömer denemesiydi. 😁
Dizi kendini izlettiriyordu ama bi olmamışlık da vardı :A Türk televizyonları o dönem hazır değilmiş demek ki :A Cansu & Tolga uyumunu ben de beğeniyordum :A

Sonradan Sarp Akkaya kadroya dahil oldu, aksiyon artacaktı ama pat diye yayından kalktı dizi.

• Güldürdün
Tolga, Ushan'ı Insta'da takip ediyor ama Ushan dönmemiş takibine :A Bu da günün gereksiz detayı :A
------

Dizi kendini izlettiriyordu ama bi olmamışlık da vardı :A Türk televizyonları o dönem hazır değilmiş demek ki :A Cansu & Tolga uyumunu ben de beğeniyordum :A

Sonradan Sarp Akkaya kadroya dahil oldu, aksiyon artacaktı ama pat diye yayından kalktı dizi.
Kanalı FOX? Anca onlar yapar öyle :A

• Güldürdün
Kanalı FOX? Anca onlar yapar öyle :A
Aynen, doğru tahmin :A 2019 dizisiydi ve 6.bölümde final yaptı. Sen de hiç duymamışsın diziyi :A

Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar başrollerdi.

• Güldürdün
Aynen, doğru tahmin :A 2019 dizisiydi ve 6.bölümde final yaptı. Sen de hiç duymamışsın diziyi :A

Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar başrollerdi.
Duydum. Sadece Tolga ve Leyla sahnesi biraz aklımda var gerisi yok :A
Bir binanın yanında biri saklanıp diğeri eve gelirken kolundan tutup konuşmaya çalışmıştı sanki. Başkada bir şey hatırlamıyorum :F

• Güldürdün
Rolüne göre bayağı iyi oynuyordu ama gerçek hayatta geçmişte yaşadığı bir olay yüzünden kendisini sevmem ama iyi oyuncu.