Türkiye'de TV Özgürlüğü Kısıtlanıyor-RTÜK

Polatın uçan tekme attığını gören sen naptın öyle :F:F:F
Kanuninin de kimseye tecavüz etmiyor, haremiyle ilişkiye giriyor. Adamın hareminden kime ne ya?
Burdan Fatmagüle laf atacaksın ama orada hikayenin sonunda gördün ne olduğunu :)

harem kayıtları var ortada en azından haremi kimler yönetmiş biliyoruz kim ne harcamış neye harcamış belli
haremdekilerin görevi ne yazıyor
swadece ahremdeki kadınların karakterleri yazmıyor onu da dizi sağlıyor bize kurmaca oalrak
Son söz olarak diyorum ki çünkü başka işlerim var, senin Osmanlıdaki tutuculuktan haberin yok galiba. Bırak o şekilde gezmeyi saray içinde o şekilde olay olsun hepsinin kellesi giderdi.

Son söz olarak diyorum ki çünkü başka işlerim var, senin Osmanlıdaki tutuculuktan haberin yok galiba. Bırak o şekilde gezmeyi saray içinde o şekilde olay olsun hepsinin kellesi giderdi.

ilber ortaylı bile tarihçilere suç buluyor harem entrikaları konusunda dizden çok
ayrıca saray içinde öle gezerken erkek sinek yok ortada edepsizce ilişkiler yok

muhafazakr neye göre muuhafazakar o senn dediğin sevişme sahnesi olan diziyi muhafazkarlar izlemiyor mu yüzde 701 muhafazakar diyosun öbgz -yaparak dökümü 50 share ulaşmış diziiler muhafazkar herkes o dizlerden rahatsız değil demek ki
o kadar ceza verilen sahnelerden çok dhaa fazlası var öbgz ve my ye yüklenilmesinn nedeni izlenme oranalrı sadece
rtük teki üye dağılımı da herşeyin izahatı işte

avrupad a abd de dindar adam yok mu :D orada da muhafazkar insanalr var git bir araştır obamaya angela merkel e kimler oy veriyor genelde
dinsiz ne alak isteyen istediğin yapar hesabını Allaha verir kul yasaklayamaz bunu,
bu ülkede youtube bile yasakmlanmya kalktı sen ne diyosun :d

Erotik şakaya gülünce dinsiz oluyormuşuz. Allahım sen affet bu arkadaşları, günah dağıtmaya başladıkları için.

XanTier döktürmüş dedikleri baştan aşağı doğru noktasından virgülüne imzamı atarım helal olsun

avrupad a abd de dindar adam yok mu :D orada da muhafazkar insanalr var git bir araştır obamaya angela merkel e kimler oy veriyor genelde
dinsiz ne alak isteyen istediğin yapar hesabını Allaha verir kul yasaklayamaz bunu,
bu ülkede youtube bile yasakmlanmya kalktı sen ne diyosun :d

özgürlük demek İsteyen istediğini yapar demek değil.

Youtube neden yasaklandığını bilmiyosun sanırım :)

Gözünden bi ameliyat ol istersen okuman da gelişir hem başı görmediğin şeyleri görürsün.

Biri dizi yapar sevişirler.
Komedi dizisi yapılır erotik şakalar yapılır güldürürler (sadece %30'luk kısmı)
%30 kısım dinsiz ya...
Nefiden :)
müftü efendi bana kafir demiş
tutalım ki o müslüman
yarın varınca ceza gününe
ikimizde çıkarız yalan

özgürlük demek İsteyen istediğini yapar demek değil.

Youtube neden yasaklandığını bilmiyosun sanırım :)

biliyorum o da tmaamen saçma bir nedendendi :D
istediğnii yapmıyor zaten merak etme o sahneleri öyle nasıl yorumluyosun mesela abbd de saat 8 de yayınlanan dizide kız kıza öpüşüyolar ama muhafazkar oyları alan incile el basıp başkan olan obama bu konuda birşey yapmıyor

- - - Ekleme - - -

aynen mükemmel yazmış
aman aman çok şaşırdım :D

adam şovunu yaptı konuyu kapattı fazla söze gerek yok

Biri dizi yapar sevişirler.
Komedi dizisi yapılır erotik şakalar yapılır güldürürler (sadece %30'luk kısmı)
%30 kısım dinsiz ya...
Nefiden :)
müftü efendi bana kafir demiş
tutalım ki o müslüman
yarın varınca ceza gününe
ikimizde çıkarız yalan

%30 luk kısma dinhsiz dediğimi hatırlamıyorum. İçinne dinsizlik aşılanmış müslümanlar demişitim sanırım.

xemre as gişede vadinin yarısı izlenmedi vadi çok daha fazla izlendi :D

- - - Ekleme - - -

as değil ak olacaktı