RüzgarGülü
Favori Üye
Gidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter
------
Görünce anladım direk bunlar ayık insan için değil ama odada yatılır mi bilemem. Hipotermi geçirmeyelim sonra
Gidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter
Görünce anladım direk bunlar ayık insan için değil ama odada yatılır mi bilemem. Hipotermi geçirmeyelim sonra
Ren geyiği postu içinde minnoş minnoş uyursun 😜Gidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter
------
Görünce anladım direk bunlar ayık insan için değil ama odada yatılır mi bilemem. Hipotermi geçirmeyelim sonra![]()
Haha çok iyiymiş o zaman. Viski yanına atom çerez ve çikolata ile muhteşem giderRen geyiği postu içinde minnoş minnoş uyursun 😜
Adamlar sabahları ücretsiz kahve ve şurup ile karşılıyor seni 🤭🤭🤭Haha çok iyiymiş o zaman. Viski yanına atom çerez ve çikolata ile muhteşem gider![]()
Birde güzel hatun olacak tabi zaten tek olunmaz hiç bir yerde sonra zaten üşümez kimseAdamlar sabahları ücretsiz kahve ve şurup ile karşılıyor seni 🤭🤭🤭
Şurup ne alaka?Adamlar sabahları ücretsiz kahve ve şurup ile karşılıyor seni 🤭🤭🤭
Kafadan usuttuysenŞurup ne alaka?Üşüttüysen diye mi yoksa?
![]()
MasterChef zamanları sana bahsettiğim sıcak fermente üzüm suyu(!) burada iyi gider benceGidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter![]()
Hahaha bu iyidiKafadan usuttuysen![]()
Yaban mersini ile şurubu birbirine mix ettim 😜😁Şurup ne alaka?Üşüttüysen diye mi yoksa?
![]()
Onun tadı iyi değil demiştin sonra ama burası ortam soğuk olabilir tabiki. Şöyle birşey var tabiMasterChef zamanları sana bahsettiğim sıcak fermente üzüm suyu(!) burada iyi gider bence![]()
![]()
Bizim Türkler çilingir sofrası kuracağız diye orada mangal yakıp buzların erimesine sebep olurAma güzel olur haaaa, Türkler orada yüzsüz mangal yakıyordur 😄😄😄😄😄 @RüzgarGülü
Evet damak tadıma pek uymamıştı ama senin bunu hatırlaman beni şaşırttı çünkü genelde unutuyorsunOnun tadı iyi değil demiştin sonra ama burası ortam soğuk olabilir tabiki. Şöyle birşey var tabi
Daha çok uzun zaman geçmediBizim Türkler çilingir sofrası kuracağız diye orada mangal yakıp buzların erimesine sebep olur![]()
------
Evet damak tadıma pek uymamıştı ama senin bunu hatırlaman beni şaşırttı çünkü genelde unutuyorsun
her şeyi![]()
![]()
B12 vitamini kullan bari birazDaha çok uzun zaman geçmedi
Forum sifremi bile bilmiyorum şu an mesela![]()
Benelox al, leş gibi kokuyor ama b12, b1, b6 var @RüzgarGülüB12 vitamini kullan bari biraz![]()
B12 vitamini kullan bari biraz![]()
Unutmak istediğim için unutuyorum tabi zaman algısı yok bende o ayrı birşey ama kasıtlı birşey bu. B12 felan değilBenelox al, leş gibi kokuyor ama b12, b1, b6 var @RüzgarGülü