Buz Otele Gidiyoruz...!

Hemen acilen o bar'a gidiyoruz, masamizi kuruyoruz :Z :Z @The_Erinch @RüzgarGülü @Royal_Highness
Gidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter :D
------

Nereden aklına geldi 🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi
------

Laaaa senin neyine buzda içki 😜😅😜
Görünce anladım direk bunlar ayık insan için değil ama odada yatılır mi bilemem. Hipotermi geçirmeyelim sonra :F

Gidelim kuralım ama soğukta soğuk nasıl içilir diyen olursa içtikten sonra gelen yangın yeter :D
------

Görünce anladım direk bunlar ayık insan için değil ama odada yatılır mi bilemem. Hipotermi geçirmeyelim sonra :F
Ren geyiği postu içinde minnoş minnoş uyursun 😜

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Ama güzel olur haaaa, Türkler orada yüzsüz mangal yakıyordur 😄😄😄😄😄 @RüzgarGülü
Bizim Türkler çilingir sofrası kuracağız diye orada mangal yakıp buzların erimesine sebep olur :F :F
------

Onun tadı iyi değil demiştin sonra ama burası ortam soğuk olabilir tabiki. Şöyle birşey var tabi :D

Evet damak tadıma pek uymamıştı ama senin bunu hatırlaman beni şaşırttı çünkü genelde unutuyorsun
her şeyi :F :F

Bizim Türkler çilingir sofrası kuracağız diye orada mangal yakıp buzların erimesine sebep olur :F :F
------

Evet damak tadıma pek uymamıştı ama senin bunu hatırlaman beni şaşırttı çünkü genelde unutuyorsun
her şeyi :F :F
Daha çok uzun zaman geçmedi :F

Forum sifremi bile bilmiyorum şu an mesela :D

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness