hakaret etmek şov yapmazsa biz de biliriz şovu merak etmeaynen cevap verenler de sırf cevap vermek için yazıyolar adam müthiş konuştu![]()
hakaret etmek şov yapmazsa biz de biliriz şovu merak etmeaynen cevap verenler de sırf cevap vermek için yazıyolar adam müthiş konuştu![]()
Bir gün bir Vadici:tabi canım gülünç değilsinvadi en çok izlenen dizi çekemeyenler uçsun hadi
![]()
okumamışın işte orada my değil olay
zamanları kartıştırdın![]()
ben bağlamıyorum gördüğün gibi diğer arkadaşlar bağlamış senn gibiOlay zaten my degil senin olayin my sen her konunu my ye bagliyon
bu da espri yapıyo ya helal espri yaptığını sanıyo ama gerçekler onlar acı ama gerçekBir gün bir Vadici:
Vadi en çok izlenen dizi, Polat süper oyuncu, efsadhfxodxpakaoghgstwokx çarpıldı![]()
Dizi yapacaksan her kesime hitap edeceksin arkadaş. İlk bölümden koyuyon sevişme sahnesini. ilk bölümden iyi reyting alıyon sanıyo ki iyi yaptı. Bilmiyoki o bölümler yüzünden milyonların izlemediğini.
aynen cevap verenler de sırf cevap vermek için yazıyolar adam müthiş konuştu![]()
ben bağlamıyorum gördüğün gibi diğer arkadaşlar bağlamış senn gibi![]()
offffffffffffffffffffffffffffffzaman ilerledikçe soyunacak mı millet ahlaki değerlerini mi kaybedecek mantık müthiş![]()
Bence siz de arkadaşa gaz vermeyin artık, azcık da siz konuşun. Mesela %30 kısmı cehenneme yolladı, nasıl yaptı merak ettim?
cevabını aldın ne uzatıyon hala
offffffffffffffffffffffffffffffne anladın gene ya
![]()
Dizi yapacaksan her kesime hitap edeceksin arkadaş. İlk bölümden koyuyon sevişme sahnesini. ilk bölümden iyi reyting alıyon sanıyo ki iyi yaptı. Bilmiyoki o bölümler yüzünden milyonların izlemediğini.
ne cevabı herkes aklındaki kalıplaşmış cümleleri söyledi onlar cevap mı 2002 de o sahne rekor ceza alması gerekirken 2011 de ne kadar ceza yemiş ondan daha az erotiği
Allah affetsin sizi ne diyeyim benbence az bile %30 % 50 falan olmalı![]()