Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.Türkiye'nin çoğu yerine turist götürmüştürüm, özel işlere de gittiğim yerler oldu. Doğu'da da asker olarak bulundum, sivil vatandaş olarak gezmeyi isterim özellikle Diyarbakır'da. @ozgur2113 ve @Maskeli Fedai davet ederse niye olmasın.![]()
Diyarbakır'ı gereksiz 4 merkez ilçeye böldüler ;Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.![]()
Bağlar'ı ben de sevmiyorum. Ama Sur'u çok seviyorum, özellikle tarihi yerlerinden dolayı. Bu arada gayet iyi biliyorsun geldin herhalde Diyarbakır'a?Diyarbakır'ı gereksiz 4 merkez ilçeye böldüler ;
Sur
Bağlar
Kayapınar
Yenişehir
Kayapınar ve Yenişehir yeterdi,iki tane gereksiz ilçe.
Hele ki Sur çok küçük olmalıydı.![]()
Güneydoğu'yu hiç bilmiyorum ama Coğrafya denilince akan sular durur.Bağlar'ı ben de sevmiyorum. Ama Sur'u çok seviyorum, özellikle tarihi yerlerinden dolayı. Bu arada gayet iyi biliyorsun geldin herhalde Diyarbakır'a?![]()
AVM'ler genellikle Kayapınar tarafında.Güneydoğu'yu hiç bilmiyorum ama Coğrafya denilince akan sular durur.
Peki Diyarbakır'ın Avm'leri ,meydanları,Belediye Sarayı, Kültürpark tam olarak hangi ilçede ?
Hani; İstanbul denilince Fatih veya
Bursa....... Osmangazi
Adana....... Seyhan
Peki Diyarbakır ?
Bekleriz agaTürkiye'nin çoğu yerine turist götürmüştürüm, özel işlere de gittiğim yerler oldu. Doğu'da da asker olarak bulundum, sivil vatandaş olarak gezmeyi isterim özellikle Diyarbakır'da. @ozgur2113 ve @Maskeli Fedai davet ederse niye olmasın.![]()
Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.![]()
İnşallah bir gün kısmet olursa gelirim.Bekleriz agaseni iyi şekilde ağırlarız .)
Koluna girip bende gelirim sizlerle. [emoji1]İnşallah bir gün kısmet olursa gelirim.Ama sizden de Karadeniz'e gelmenizi beklerim. Sizi Sümela Manastırı, Karaca Mağaraları, Ayder, Çamlıhemşin ve Uzungöl'e götürürüm.
![]()