Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.Türkiye'nin çoğu yerine turist götürmüştürüm, özel işlere de gittiğim yerler oldu. Doğu'da da asker olarak bulundum, sivil vatandaş olarak gezmeyi isterim özellikle Diyarbakır'da. @ozgur2113 ve @Maskeli Fedai davet ederse niye olmasın.
Diyarbakır'ı gereksiz 4 merkez ilçeye böldüler ;Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.
Bağlar'ı ben de sevmiyorum. Ama Sur'u çok seviyorum, özellikle tarihi yerlerinden dolayı. Bu arada gayet iyi biliyorsun geldin herhalde Diyarbakır'a?Diyarbakır'ı gereksiz 4 merkez ilçeye böldüler ;
Sur
Bağlar
Kayapınar
Yenişehir
Kayapınar ve Yenişehir yeterdi,iki tane gereksiz ilçe.
Hele ki Sur çok küçük olmalıydı.
Güneydoğu'yu hiç bilmiyorum ama Coğrafya denilince akan sular durur.Bağlar'ı ben de sevmiyorum. Ama Sur'u çok seviyorum, özellikle tarihi yerlerinden dolayı. Bu arada gayet iyi biliyorsun geldin herhalde Diyarbakır'a?
AVM'ler genellikle Kayapınar tarafında.Güneydoğu'yu hiç bilmiyorum ama Coğrafya denilince akan sular durur.
Peki Diyarbakır'ın Avm'leri ,meydanları,Belediye Sarayı, Kültürpark tam olarak hangi ilçede ?
Hani; İstanbul denilince Fatih veya
Bursa....... Osmangazi
Adana....... Seyhan
Peki Diyarbakır ?
Bekleriz aga seni iyi şekilde ağırlarız .)Türkiye'nin çoğu yerine turist götürmüştürüm, özel işlere de gittiğim yerler oldu. Doğu'da da asker olarak bulundum, sivil vatandaş olarak gezmeyi isterim özellikle Diyarbakır'da. @ozgur2113 ve @Maskeli Fedai davet ederse niye olmasın.
Bekleriz Diyarbakır'a abi. Başım üstüne.
İnşallah bir gün kısmet olursa gelirim. Ama sizden de Karadeniz'e gelmenizi beklerim. Sizi Sümela Manastırı, Karaca Mağaraları, Ayder, Çamlıhemşin ve Uzungöl'e götürürüm.Bekleriz aga seni iyi şekilde ağırlarız .)
Koluna girip bende gelirim sizlerle. [emoji1]İnşallah bir gün kısmet olursa gelirim. Ama sizden de Karadeniz'e gelmenizi beklerim. Sizi Sümela Manastırı, Karaca Mağaraları, Ayder, Çamlıhemşin ve Uzungöl'e götürürüm.