İnş.Ben en çok neresi.
Denizli'yi tamamen gezmeyi çok istiyorum, en merak ettiğim ilerin başında geliyor.
Çanakkale'de öyle, aslında bir turla küçükken gitmiştim ama tam hatırlamıyorum, onun için arkadaşlarla gidip 1 hafta gezmeyi isterim doğrusu.
Türkiye'nin her yerinde farklı güzellikler var, önümüzdeki yıl dinleneceğim 1 yıl, gezebildiğim kadar yeri gezmek gibi bir hayalim var, inş para sıkınıtısıda olmazsa gerçekleştireceğim.
İnşallah istediğin yerlere gidersin.![]()
Nerde oturuyorsun?Diyarbakır surlarıGezmek istediğin yerlerden Bursaya ve Canakkaleye gittim.
Çanakkaledeki şehitlikler ve truva atı
Sumela manastırı
Konya tarihi yerleri
Osmanlı başkenti bursa
![]()
Çanakkaleye bende bir kere gittim ama yinede gitmek isterimDiyarbakır surlarıGezmek istediğin yerlerden Bursaya ve Canakkaleye gittim.
Çanakkaledeki şehitlikler ve truva atı
Sumela manastırı
Konya tarihi yerleri
Osmanlı başkenti bursa
![]()
Buyur gel başımızın üstünde yerin var. Hem çokta uzak sayılmayız birbirimize Hopa'ya kadar gelmen yeterli ordan ben alırım seni.Türkiye'de en çok Doğu Karadeniz bölgesi dikkatimi çekiyor, oraları gezmeyi isterdim.![]()
Söylemen bile yeterli benim için, gerçekten çok mutlu oldum.Buyur gel başımızın üstünde yerin var. Hem çokta uzak sayılmayız birbirimize Hopa'ya kadar gelmen yeterli ordan ben alırım seni.![]()