Türkiye'de En Çok Gezmek İstediğiniz ve Merak Ettiğiniz Yer Neresi?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Ben:Nemrut Dağı ve Kapadokya'yı çok merak ediyorum ve oraya gitmek istiyorum.:)
Sizce Türkiye'de en çok gezmek istediğiniz ve merak ettiğiniz yer neresi?

Ben en çok neresi. :D

Denizli'yi tamamen gezmeyi çok istiyorum, en merak ettiğim ilerin başında geliyor. :)

Çanakkale'de öyle, aslında bir turla küçükken gitmiştim ama tam hatırlamıyorum, onun için arkadaşlarla gidip 1 hafta gezmeyi isterim doğrusu. :)

Türkiye'nin her yerinde farklı güzellikler var, önümüzdeki yıl dinleneceğim 1 yıl, gezebildiğim kadar yeri gezmek gibi bir hayalim var, inş para sıkınıtısıda olmazsa gerçekleştireceğim. :bhr:

Denizli'yi tamamen gezmeyi çok istiyorum, en merak ettiğim ilerin başında geliyor. :)

Çanakkale'de öyle, aslında bir turla küçükken gitmiştim ama tam hatırlamıyorum, onun için arkadaşlarla gidip 1 hafta gezmeyi isterim doğrusu. :)

Türkiye'nin her yerinde farklı güzellikler var, önümüzdeki yıl dinleneceğim 1 yıl, gezebildiğim kadar yeri gezmek gibi bir hayalim var, inş para sıkınıtısıda olmazsa gerçekleştireceğim. :bhr:
İnşallah istediğin yerlere gidersin.:)

İnşallah istediğin yerlere gidersin.:)
İnş. :)

Türkiye'nin çoğu yerine turist götürmüştürüm, özel işlere de gittiğim yerler oldu. Doğu'da da asker olarak bulundum, sivil vatandaş olarak gezmeyi isterim özellikle Diyarbakır'da. @ozgur2113 ve @Maskeli Fedai davet ederse niye olmasın. :)

Ayırt etmek istemiyorum, yurdun her köşesi binbir güzellikle dolu. Fırsatım olsa her yeri gezmek isterim, ama nerede. Ama Kapadokya benim de ilgimi çekiyor, ben de oraya gitmek isterim... :)

Ayırt etmek istemiyorum, yurdun her köşesi binbir güzellikle dolu. Fırsatım olsa her yeri gezmek isterim, ama nerede. Ama Kapadokya benim de ilgimi çekiyor, ben de oraya gitmek isterim... :)
İyiymiş.:)

Diyarbakır surları
Çanakkaledeki şehitlikler ve truva atı
Sumela manastırı
Konya tarihi yerleri
Osmanlı başkenti bursa :)

Diyarbakır surları
Çanakkaledeki şehitlikler ve truva atı
Sumela manastırı
Konya tarihi yerleri
Osmanlı başkenti bursa :)
Gezmek istediğin yerlerden Bursaya ve Canakkaleye gittim.:)

Bende Yalova,Adana ve Kayseri'yi gezmeyi çok istiyorum.
Özellikle Çiftlikköy ve çevresini...

Şöyle bir düşündüm de, hiçbir yeri özel olarak gezmek gibi amacım yok ama bisikletle tüm ülkeyi ya da belli bir bölgeyi gezmek isterdim. Düşünsenize bisikletle şehirler turu yaparken köpekler size saldırıyor, o korku ve adrenalinle basıyorsunuz pedala... Ne macera olur. :D :D

Bu arada Rize ile hiçbir alakam olmamasına rağmen Rize'nin yemyeşil yerleri ilgili çekiyor. Belki emekliye ayrıldımda orada yerleşirim, belki daha yakın.

ilerde tüm düzenimi kurduktan sonra durumumda maddi yönden iyi olursa tüm Türkiye yi gezmek ve görmek istiyorum her yeri Allah nasip ederse

Türkiye'de en çok Doğu Karadeniz bölgesi dikkatimi çekiyor, oraları gezmeyi isterdim. :)