Türkiye Süper Lig - Genel Transfer & Sohbet Konusu 🥅

Maç tekrarı açık kural hatasında olur ortada kural hatası yok :A
Zaten o kırmızı kartın kalkması da rezalet.

Maç tekrarı açık kural hatasında olur ortada kural hatası yok :A
Zaten o kırmızı kartın kalkması da rezalet.
Kırmızı kartın kaldırılma durumu oldu Avrupa'da birkaç kez ama maç tekrarı olmadı. Maç tekrarı gündeme gelir gibi oldu bir kez ama öyle bir durum yaşanmaz.
Kırmızı kart kalkması saçma o zaman ilk defa duydum :A Maç tekrarlanır veya sayılmazsa kalkar kırmızı ben ilk defa duydum.

Ne Umduk, Ne Bulduk!
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı söylenen Hasan Hüseyin Acar :A

Berat Özdemir 2.5 milyon €'ya bizde. 1 milyon peşin. 1.5 milyonda sezon sonu. Sonraki satıştan %20 vereceğiz.

Bu röportajdan sonra büyük ihtimalle Sumudica kovulur. Kovulmazsa Gaziantep kulübü ve yönetimi rezil olduğuyla kalır, resmen kulübe yardım ediyorum havalarına girmiş üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca. :A Tamam zam istersin de bu yaptığın resmen şovmenlik. Dünyanın hangi kulübünde olursa olsun böyle açıklama yapmış bir adamı kovarlar, bizim Fatih Terim bile onca kredisine rağmen bu denli ileri gitmemiştir hiç.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bu röportajdan sonra büyük ihtimalle Sumudica kovulur. Kovulmazsa Gaziantep kulübü ve yönetimi rezil olduğuyla kalır, resmen kulübe yardım ediyorum havalarına girmiş üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca. :A Tamam zam istersin de bu yaptığın resmen şovmenlik. Dünyanın hangi kulübünde olursa olsun böyle açıklama yapmış bir adamı kovarlar, bizim Fatih Terim bile onca kredisine rağmen bu denli ileri gitmemiştir hiç.
Sumudica'nın amacı şov zaten hep :A Ama oradan muhabirin sorduğu soru tercümenin böyle soru mu olur demesi Sumudica'nın hı demesi çok komik :A

Bein sports haftanın golü seçiminde Pelkas yüzde 61 alırken Hasic nasıl yüzde 10'da kalır aklım almıyor :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Sumudica'nın amacı şov zaten hep :A Ama oradan muhabirin sorduğu soru tercümenin böyle soru mu olur demesi Sumudica'nın hı demesi çok komik :A

Tam beklenen oldu, Sumudica Gaziantep'ten kovulmuş. :A

@bazinga @12.Adam @Dosi @pompy

Bu alana bir cevap yazın...