Kırmızı kartın kaldırılma durumu oldu Avrupa'da birkaç kez ama maç tekrarı olmadı. Maç tekrarı gündeme gelir gibi oldu bir kez ama öyle bir durum yaşanmaz.
Bu sen misin?
Kırmızı kartın kaldırılma durumu oldu Avrupa'da birkaç kez ama maç tekrarı olmadı. Maç tekrarı gündeme gelir gibi oldu bir kez ama öyle bir durum yaşanmaz.
zaten yer yok @HeisenBergKırmızı kartın kaldırılma durumu oldu Avrupa'da birkaç kez ama maç tekrarı olmadı. Maç tekrarı gündeme gelir gibi oldu bir kez ama öyle bir durum yaşanmaz.
şahışta hata ben maçı seyretmedim hiç rafael ne dedi hakeme kırmızı gördü @xdragxxMaç tekrarı açık kural hatasında olur ortada kural hatası yok
Zaten o kırmızı kartın kalkması da rezalet.
Topa vurdu sarı yedikten sonra 2.kırmızıyı yedi ardındanşahışta hata ben maçı seyretmedim hiç rafael ne dedi hakeme kırmızı gördü @xdragxx
Maç tekrarı açık kural hatasında olur ortada kural hatası yok
Zaten o kırmızı kartın kalkması da rezalet.
Kırmızı kart kalkması saçma o zaman ilk defa duydumKırmızı kartın kaldırılma durumu oldu Avrupa'da birkaç kez ama maç tekrarı olmadı. Maç tekrarı gündeme gelir gibi oldu bir kez ama öyle bir durum yaşanmaz.
Sahışta hata halinden kalkmış @Gerekli24Kırmızı kart kalkması saçma o zaman ilk defa duydumMaç tekrarlanır veya sayılmazsa kalkar kırmızı ben ilk defa duydum.
Yok değilim.
Hocamızın hücumcu yanı ters işlemiş anlaşılan.Ersuuuuuuuun. Naber.![]()
Bu röportajdan sonra büyük ihtimalle Sumudica kovulur. Kovulmazsa Gaziantep kulübü ve yönetimi rezil olduğuyla kalır, resmen kulübe yardım ediyorum havalarına girmiş üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca.
Sumudica'nın amacı şov zaten hepBu röportajdan sonra büyük ihtimalle Sumudica kovulur. Kovulmazsa Gaziantep kulübü ve yönetimi rezil olduğuyla kalır, resmen kulübe yardım ediyorum havalarına girmiş üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca.Tamam zam istersin de bu yaptığın resmen şovmenlik. Dünyanın hangi kulübünde olursa olsun böyle açıklama yapmış bir adamı kovarlar, bizim Fatih Terim bile onca kredisine rağmen bu denli ileri gitmemiştir hiç.
Ha?üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca.
Bu röportajdan sonra büyük ihtimalle Sumudica kovulur. Kovulmazsa Gaziantep kulübü ve yönetimi rezil olduğuyla kalır, resmen kulübe yardım ediyorum havalarına girmiş üç beş maç kazanıp iyi bir seri tutturunca.Tamam zam istersin de bu yaptığın resmen şovmenlik. Dünyanın hangi kulübünde olursa olsun böyle açıklama yapmış bir adamı kovarlar, bizim Fatih Terim bile onca kredisine rağmen bu denli ileri gitmemiştir hiç.
Sumudica'nın amacı şov zaten hepAma oradan muhabirin sorduğu soru tercümenin böyle soru mu olur demesi Sumudica'nın hı demesi çok komik
![]()
Tam beklenen oldu, Sumudica Gaziantep'ten kovulmuş.