- Reaksiyon puanı
- 41,083
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Medyada bir algı oldu nedense namağlup falan Fenerbahçe şampiyon algısı ama bu algı ileride kendilerine de baskı yaptıracaktır. Beşiktaş da yine iş işten geçince toparlanır geçen sene gibiBugün GS yenerse "uzay takımı" FB'nin bir puan altında olacak. Başak'ta yenerse fark dört olacak. Başak yavaştan gazı almaya başladı. Avcı hocam ile devreye kadar bizde epey yaklaşmış oluruz.
Klasik FB medyası. İki galibiyetle coşmaya başlıyorlar. BJK'yi bu sene hiç kimse kurtaramaz. O takım adam olacak bir yapıda değil. Takımda toplasan 3 tane oyuncu vardır.Medyada bir algı oldu nedense namağlup falan Fenerbahçe şampiyon algısı ama bu algı ileride kendilerine de baskı yaptıracaktır. Beşiktaş da yine iş işten geçince toparlanır geçen sene gibi
Bizde de ben tam tersi algı olduğunu düşünüyorum ilk 10na giremez küme yarışı gibi söylemler. Hoca kafası karışık olmasa daha iyi olurduk bu kadro da olsa.Klasik FB medyası. İki galibiyetle coşmaya başlıyorlar. BJK'yi bu sene hiç kimse kurtaramaz. O takım adam olacak bir yapıda değil. Takımda toplasan 3 tane oyuncu vardır.
acaba geçen yıl üçüncü olmasa beşiktaş fifaya giderdi bence o zaman lig iptaldi @Gerekli24Bizde de ben tam tersi algı olduğunu düşünüyorum ilk 10na giremez küme yarışı gibi söylemler. Hoca kafası karışık olmasa daha iyi olurduk bu kadro da olsa.
Lig iptali maç iptali bu tarz şeyler öyle kolay olmuyoracaba geçen yıl üçüncü olmasa beşiktaş fifaya giderdi bence o zaman lig iptaldi @Gerekli24
O Alanya maçından sonra kural hatası olduğunda acımazdım türk futboluna giderdim fifayaLig iptali maç iptali bu tarz şeyler öyle kolay olmuyor
Evet gidebilirdi sonuç çıkar mıydı bilmiyorumO Alanya maçından sonra kural hatası olduğunda acımazdım türk futboluna giderdim fifaya
bence çıkardı @Gerekli24Evet gidebilirdi sonuç çıkar mıydı bilmiyorum
Bunu gördüm çok üzücü bir şey
Ligin lideri ve Bjk yenmiş bir Teknik Direktör ama soru yok 🙈
@bazinga @Tolstoyevski @MEnes @emreemreu @Gerekli24 @DarkLegenD @Sherlock @12.Adam
Hakeme rakip takıma sallamazsan sağa sola bağırmazsan sadece işini yaparsan böyle muamele görüyorsun bu ülkede..
Ligin lideri ve Bjk yenmiş bir Teknik Direktör ama soru yok 🙈
@bazinga @Tolstoyevski @MEnes @emreemreu @Gerekli24 @DarkLegenD @Sherlock @12.Adam
Hâlâ Fenerbahçe nasıl bu kadar yüksek? Biz bu kadar düşüküz.13.hafta oranları açıklandı:
Çünkü ligin açık ara en iyi kadrosu Fenerbahçede hem bol yedek hem de kalite açısından. Değil ilk 11, yedek 11’leri bile şampiyonluğa oynayacak kalitede. Fener’in oranının giderek yükselmesinin nedeni hocaları sayesinde. Çok güzel yemeklik malzeme var ama ortada kaliteli bir aşçı yok.Hâlâ Fenerbahçe nasıl bu kadar yüksek? Biz bu kadar düşüküz.
Bence Fener'in kadrosu sadece geniş kalite açısından çok farklı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü ligin açık ara en iyi kadrosu Fenerbahçede hem bol yedek hem de kalite açısından. Değil ilk 11, yedek 11’leri bile şampiyonluğa oynayacak kalitede. Fener’in oranının giderek yükselmesinin nedeni hocaları sayesinde. Çok güzel yemeklik malzeme var ama ortada kaliteli bir aşçı yok.
BJK de lige kötü başladığı için düşük şimdilik.