Türkiye - Fransa | Euro 2020 Elemeleri - 3. Maç Yorum ve Sohbet Konusu

Ayolll
Forumda herkes birbirinin yerine gecmeye çalışıyor kütük MasacRe
Çakmalarımıza geçit vermemeliyiz
Yaşasın ECÜNNÜLER
@Çiğdem

Haklısın kız Çiko, bu Şerlok ve Maskeli’den korkulur. Bu arada Kuarezma ve Ronaldo ne kadar iyi futbolcular değil mi?

Ayolll
Forumda herkes birbirinin yerine gecmeye çalışıyor kütük MasacRe
Çakmalarımıza geçit vermemeliyiz
Yaşasın ECÜNNÜLER
@Çiğdem
Kız Çiko ne diyor bu Şerlok?
@Maskeli Fedai
Şerlok beyciğim bu arada niye benim kılığımdasın sen 😱 @Maskeli Fedai @Çiğdem
Şu videoyu başlatın bizim durumumuzu anlatıyor
@xemrexxx

Haklısın kız Çiko, bu Şerlok ve Maskeli’den korkulur. Bu arada Kuarezma ve Ronaldo ne kadar iyi futbolcular değil mi?
Ronaldo ve Kuarezma dışında oyuncu tanımıyorum MasacRE bey
Şu uzaylı mıdır nedir yer cücesi de kimmiş Ronaldom karşısında

Valla helal olsun. Kadrodaki oyuncuların yarısı hangi takımda dahi bilmiyordum ama Fransa'nın efsane kadrosunu darmadağın ettik. Burak'ın kazmalığına denk gelmese rahat 4-0 falan da olurdu maç ama bu haliyle de harika.

Helal olsun ya muhteşem bir galibiyet. Son Dünya şampiyonu karşısında bu kadar iyi bir oyunla böyle net bir galibiyet çok çok büyük başarı.

Teşekkür büyük teknik direktör, hocaların hocası büyük imparator Fatih Terim! Senin açtığın yolda, kaldırdığın yabancı sınırı sayesinde oluşan güçlü genler yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı. Bu takım bugün yenmişse ligde yabancı sınırı olmadığı için, rekabet ortamı olduğu için yenmiştir. Aynı şekilde 2016-2018 dönemindeki gerileme duraklama futbolumuz da 2012 civarında getirilen 6 yabancı sınırı yüzünden olmuştu.

Rekabetin olduğu yerde kalite vardır. Bu kadronun oluşmasına zemin hazırlayan daima hakkı yenen isim Fatih Terim’i ve hazır kadroya konmuş olan ballı Şenol Güneş’i tebrik ederiz.

Çok şaşırdım. İlk yarıyı kaçırdım yoldaydım anca gelebildim eve. Golleri görmesem bile 2. yarı boyunca Fransa'ya pozisyon bile vermedik nerdeyse. Taş gibi bir takım savunması oluşturmuş Şenol hoca. Hiç beklemediğim ama etkileyici bir galibiyet kesinlikle. Umarım bu formda devam ederiz, İzlanda maçı çok önemli hadi hayırlısı.