Türkiye 3 - 3 Letonya | 2022 Dünya Kupası Elemeleri - 3.Maç

bu ne ya, kac tane kacirdik. Cok yumusak vuruslar
------

Kenan az farkla kaçırdı golü ahh ahh :A

Kanal değişimi bir şeyi değiştirmez siz oraya biz buraya oldu sonuçta değişen bir şey yok TRT Spor daha ferah geliyor bana da. :A
Norvec takimida benzer kacirmisti :A o daha mutlak bir gol pozisyonuydu :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
bu ne ya, kac tane kacirdik. Cok yumusak vuruslar
------

Norvec takimida benzer kacirmisti :A o daha mutlak bir gol pozisyonuydu :A
Futbolda en çok böyle maçlarda 1-0'dan korkarım, rakip takım küçümsenir ama sonra maçın sonlarında beraberlik golü gelir ve maç öyle biter. :A

Maçın sonlarını bırak az kalsın şimdi atıyorlardı, acilen farkı açmamız lazım ilk yarı bitmeden acil...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Futbolda en çok böyle maçlarda 1-0'dan korkarım, rakip takım küçümsenir ama sonra maçın sonlarında beraberlik golü gelir ve maç öyle biter. :A

Maçın sonlarını bırak az kalsın şimdi atıyorlardı, acilen farkı açmamız lazım ilk yarı bitmeden acil...
aynen, biz 2. golu atmadan rahat nefes almak yok :A

oh be neyseki gol sayilmadi. Sans devam ediyor :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
aynen, biz 2. golu atmadan rahat nefes almak yok :A

oh be neyseki gol sayilmadi. Sans devam ediyor :A
Benim TV internete bağlı haliyle 30-40 saniye gecikmeli izliyorum, mesajına ilginç attığımda daha adamlar korneri kullanıyordu. :A

Spoiler için yapacak bir şey yok yeter ki bolca atalım artık. :A

• Güldürdün
Belirli bir düzenle oynayan takımın içinde Caner çok fena göze batıyor. İkinci yarı değişiklik gelirse sürpriz olmaz.

Uğurlu geldik geliyoruz işte @bazinga şov yaptırmıştı Ozan Tufan'a sırf edit başlangıcı yaptığı için o gün. :A

Yeni totemi senin elinden skor güncelleme almak olarak düşünebiliriz. :A
zaten gecen mac simdiki gibi ilk golü kacirdim yani odaya gecerken oldu :A Her mac farkli totemler ve benzer olaylar oluyor :A
Caner'in atisida harikaydi bu arada ama neyseki yeni gol ile hemen unutturdu atamama duygusunu :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
İkinci golü kim yazdı başlığa. Bu kadar da hızlı olunmaz ki, internet yayını geriden geliyor spoiler oldu. :A

Caner'in kaçan gole yazık olmuştu. İyi oldu derken yedik bile. :(

• Güldürdün
Abi böyle amatör gol yenmez. Caner geri koşarken sağına soluna adamın nerede diye bir bak ya. Ona çarpmasa kalecinin ayağına en kötü Çağlar'a çarpıyormuş.

Burak ve Yusuf acilen kendine gelmeli. Hakan ve Kenan'ın temposuna ayak uydurmaları gerekiyor.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD