Türkiye - İtalya | Euro 2020 A Grubu - 1. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Öyle bence. Fatih Terim Şenol'dan çok daha iyi bana göre.
Fatih Terim, Şenol Güneş'ten hangi yönü daha iyi? Teknik mi? Taktik mi? Motivasyon mu? Veya bunların dışındaki senin farkettiğin bir detay mı?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hemen ilk maçtan öldük bittik mahvolduk demelere falan gerek yok ya. Direkt başlıyoruz sorgulamalara. Bu takım buraya gelene kadar da Şenol Güneş vardı bu takımın başında. O zaman nasıl top oynuyordu bu takım?

Evet bugün çok kötüydük. Rakip bizden güçlüydü tamam yenilgi de normal ama bu maçtaki oyun beklentiden çok uzaktı. Yine de bu gruptaki gerçekçi hedefimiz ikincilik olduğu için bugünü unutup önümüzdeki maçlara bakmak lazım. O maçlarda da kötü olursak, beklenmedik bir sonuç alırsak turnuvada o zaman eleştirilmesi, sorgulanması gereken kim varsa gereken yapılır ama şimdi daha o zaman değil.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Fatih Terim, Şenol Güneş'ten hangi yönü daha iyi? Teknik mi? Taktik mi? Motivasyon mu? Veya bunların dışındaki senin farkettiğin bir detay m

@xdragxx hocam yazmadan yazayım. Fatih Terim aklına gelebilecek her yönden daha önde Şenol'dan :A
Diyeceklerimi demişsin Belhanda hocam :A
Motivasyon konusunda zaten rakip bile olamazlar. Hitabete girmiyorum bile Fatih Terim'in İtalyanca hitabet gücü Şenol'dan iyidir. Şenol anca çoğu zaman anlamsız birkaç cümle söylesin :A

Taktik konusunda da Fatih hoca çoook efsane olmasa bile iyi. Final maçlarında Galatasaray'ın her zaman bunu göstermesi de tesadüf değil o açıdan.

Maçın büyük çoğunluğu bizim kalede oynanmış. Rakibe hiç bir şekilde karşılık verememişiz ama bunların tüm suçlusu kalede duran kişi. Neymiş aldığı topların hepsini ileri vurmuş. Kısa mesafede herkesin dolu olduğu için ileri vurmuş olabilir mi? Sadece soruyorum. Hayır alternatif olarak sundukları adamın hazırlık maçında yediği golü de gördük.

İlk yarı gayet de attığı toplar isabetliydi. İkinci yarı zaten komple dağıldık. Maç içerisinde çıkardığı topları gördük. Bugün kalede başkası olsaydı İtalya'nın yanında üçten fazla yazardı. İşin komik tarafı Türkiye'de maç sonunda en iyi rating onun.

Avrupa medyası adam için iyi şeyler yazıyor. Adının anıldığı takımların taraftarları övgüyle bahsediyor ama sadece bir yerde belirli bir kesim onu eleştiriyor. Yazık. Cidden yazık. Galler maçına kadar şimdi üç tane günah keçiniz var. Pazartesi 16:00'a kadar konuşun durun şimdi.

Bu saçma konuyla ilgili bundan sonra daha bir şey yazmıyorum. Gidip finale çalışmak en iyisi. Herkese iyi forumlar. İyi geceler.

Maçın büyük çoğunluğu bizim kalede oynanmış. Rakibe hiç bir şekilde karşılık verememişiz ama bunların tüm suçlusu kalede duran kişi. Neymiş aldığı topların hepsini ileri vurmuş. Kısa mesafede herkesin dolu olduğu için ileri vurmuş olabilir mi? Sadece soruyorum. Hayır alternatif olarak sundukları adamın hazırlık maçında yediği golü de gördük.

İlk yarı gayet de attığı toplar isabetliydi. İkinci yarı zaten komple dağıldık. Maç içerisinde çıkardığı topları gördük. Bugün kalede başkası olsaydı İtalya'nın yanında üçten fazla yazardı. İşin komik tarafı Türkiye'de maç sonunda en iyi rating onun.

Avrupa medyası adam için iyi şeyler yazıyor. Adının anıldığı takımların taraftarları övgüyle bahsediyor ama sadece bir yerde belirli bir kesim onu eleştiriyor. Yazık. Cidden yazık. Galler maçına kadar şimdi üç tane günah keçiniz var. Pazartesi 16:00'a kadar konuşun durun şimdi.

Bu saçma konuyla ilgili bundan sonra daha bir şey yazmıyorum. Gidip finale çalışmak en iyisi. Herkese iyi forumlar. İyi geceler.
Kaleci dışındaki günah keçileri kimler?

Böyle yazacaksan hiç yazmayabilirsin. Ne sapıklığı olacak kardeşim ben geçen sene bu Altay bu Uğurcan'ın tırnağı bile olamaz diyordum her yerde illa bul dersen bulurum da.
Ama ben objektifim sizin gibi adamcılık yapmıyorum. Chiellini'nin kafasını her kaleci çıkarır merak etme. Top köşeye falan gitmiyor orda bir zahmet zıplayıp çıkaracak. Kaleci dediğin modern futbolda oyun kurar. Bu herif aldığı her topu taça dikiyor. Altay şu anda çok daha iyi ne dememi bekliyorsun. Sizin gibi bizim uşak dünyanın en iyisi mi diyim :A
Adam cengize mükemmel pas attı. Önceki maç da öyle asist yapmıştı
------

Hemen ilk maçtan öldük bittik mahvolduk demelere falan gerek yok ya. Direkt başlıyoruz sorgulamalara. Bu takım buraya gelene kadar da Şenol Güneş vardı bu takımın başında. O zaman nasıl top oynuyordu bu takım?

Evet bugün çok kötüydük. Rakip bizden güçlüydü tamam yenilgi de normal ama bu maçtaki oyun beklentiden çok uzaktı. Yine de bu gruptaki gerçekçi hedefimiz ikincilik olduğu için bugünü unutup önümüzdeki maçlara bakmak lazım. O maçlarda da kötü olursak, beklenmedik bir sonuç alırsak turnuvada o zaman eleştirilmesi, sorgulanması gereken kim varsa gereken yapılır ama şimdi daha o zaman değil.
Bizim ülkeyi bilmiyor musun ilk maçtan konuşmayı sever. Şenol Güneş zaten en başarılı döneminde bile kıyafeti ile eleştirilmiş bir adam. Parayı seviyor ki futbolun içindeki yüzde 90nı seviyor. Fatih Terim ile kıyaslamasını bilmem de hak ettiği değer verilmemesi konusunda herkesten önde olduğu kesin

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Adam cengize mükemmel pas attı. Önceki maç da öyle asist yapmıştı
------

Bizim ülkeyi bilmiyor musun ilk maçtan konuşmayı sever. Şenol Güneş zaten en başarılı döneminde bile kıyafeti ile eleştirilmiş bir adam. Parayı seviyor ki futbolun içindeki yüzde 90nı seviyor. Fatih Terim ile kıyaslamasını bilmem de hak ettiği değer verilmemesi konusunda herkesten önde olduğu kesin
Ft kadar medyatik olamamasından olabilir.

• Üzücü
Kaleci dışındaki günah keçileri kimler?
Yusuf Yazıcı ve Şenol Güneş.
------

Bir sonraki maça Yusuf ile başlarsa geçmiş olsun şimdiden. Cengiz veya İrfan'dan biri olması lazım. İrfan daha iyi olabilir orta sahayı da kalabalıklaştırma açısından. Bugün de girdikten sonra iyiydi zaten.
Yusuf&Kenan yerine Cengiz&İrfan ikilisi denemeli. Galler'in hücum gücü İtalya kadar yüksek değil. Ömür bugün kadroya neden alınmadı onu öğrenmek lazım. Sakat değilse Galler maçında ihtiyacımız var.

Galler maçında ben Merih yerine Kaan ile başlayacağını düşünüyorum. Belki üçlü defans oynayıp kanatlarda Zeki ve Cengiz'i de deneyebilir. Öğleki maça göre oyun planımız belli olacaktır.

Yusuf Yazıcı ve Şenol Güneş.
------

Yusuf&Kenan yerine Cengiz&İrfan ikilisi denemeli. Galler'in hücum gücü İtalya kadar yüksek değil. Ömür bugün kadroya neden alınmadı onu öğrenmek lazım. Sakat değilse Galler maçında ihtiyacımız var.

Galler maçında ben Merih yerine Kaan ile başlayacağını düşünüyorum. Belki üçlü defans oynayıp kanatlarda Zeki ve Cengiz'i de deneyebilir. Öğleki maça göre oyun planımız belli olacaktır.
Yusuf'un oyundan çıkmasına anlam veremedim.

Ben İtalya'nın bu kadar güçlü ve formda olduğunu bilmiyordum. O nedenle biraz hayal kırıklığı oldu ama makul bir yenilgiydi. Zaten üç golün ikisi çok bariz bireysel hatalar yüzünden oldu. En büyük güvencemiz olan kale ve defansın ilk maçtan böyle demoralize olması kötü oldu. Umarım tek maçla kalır ve diğer maçlara motive olmayı başarırlar... Galler ve İsviçre'den 4 puan alırsak çok büyük ihtimalle gruptan çıkıyoruz, umutsuzluğa kapılmak yok...

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Ben İtalya'nın bu kadar güçlü ve formda olduğunu bilmiyordum. O nedenle biraz hayal kırıklığı oldu ama makul bir yenilgiydi. Zaten üç golün ikisi çok bariz bireysel hatalar yüzünden oldu. En büyük güvencemiz olan kale ve defansın ilk maçtan böyle demoralize olması kötü oldu. Umarım tek maçla kalır ve diğer maçlara motive olmayı başarırlar... Galler ve İsviçre'den 4 puan alırsak çok büyük ihtimalle gruptan çıkıyoruz, umutsuzluğa kapılmak yok...
Tabii Italya'nın Galler ve Isviçre'ye kaç atacağı da önemli. :A

Açılış maçı olması ve belkilde son maçlarla birlikte en çok izlenen maç olacağından kaynaklı bir üzüntü hissettim.

İtalya ya yenilmen garipsenmiyor zaten tarihdede hiç galibiyet almamışız.

Bakalım İsviçre ve Gallerden yana yüzümüz gülecek mi.

• Beğendim
Sinerjiyi bozan adam "umutsuzluğa kapılmak yok" diyor... @MasacRE

Tutmayan sinerjide ısrar etmek anlamsız. :A
Tutmayan sinerji mi? 😡 Dayı ilk maçında hayvan gibi basan İtalya ile oynarken hiçbir sinerji etkili olmaz. 🤭

Galler vs İsviçre maçına göz atıyorum, adamlar lay lay lom paslaşıyorlar, hiçkimsenin baskı yaptığı yok. 😣

Neyse ki ikinci maçları İsviçreyle ve o maçı da ciddiye alacaklardır. Son maç İsviçre olsaydı yedeklerle çıkarlardı ve İsviçre yenebilirdi onları. :A
2016 senesi İtalya garantilediği için son maç bırakmıştı onun yüzünden çıkma şansımız gitmişti. Bu tarz işlere kalmak istemiyorum

• Beğendim
Reactions: bazinga