- Reaksiyon puanı
- 114,435
- Puanı
- 1,060
Bu İtalya bu futbolla kupayı bile kazanabilir, dediğin gibi belki de turnuvanın şampiyonuyla oynuyoruz...Toparlanmalıyız. Adamlar üst üste atak yapmaya başladı.
Ve 2. Golüde yedik. Değiş şu avatarıBu İtalya bu futbolla kupayı bile kazanabilir, dediğin gibi belki de turnuvanın şampiyonuyla oynuyoruz...
Değiştirdim ama benden dolayı bu futbol değil genel olarak avatar totemi yaptığımız için ters tepti... @MasacREVe 2. Golüde yedik. Değiş şu avatarı
Sen bozdun ama ikinci yarı ve seni uyardım.Değiştirdim ama benden dolayı bu futbol değil genel olarak avatar totemi yaptığımız için ters tepti... @MasacRE
Yöntemi değiştirdik. Şimdi de kartal sinerjisini deniyoruz ikinci yarı kartal moduna geçmesi için milli takımın. 🦅
Bozmasaydın. 0-0 da iyi bir skordu
Türkiye’ye yakışmaz 0-0’a yatmak, ya gol atacağız ya da atacağız modunda gaza gelmeliyiz o kadar marş yaptı adamlar biraz o ruhla oynasak..
1 puanı mumla aramıyalımda
Gol averajı çok önemli bu turnuvada, o yüzden mutlaka gol bulmalıyız... Ama takım çok etkisiz oynuyor. Şenol Güneş için çanlar çalıyor... şu futbol bana bu turnuvada gol bile atamayız izlenimi verdi. İsviçre de çok ters takım.Sen bozdun ama ikinci yarı ve seni uyardım.
Geçmiş olsun. Fazla yemesek bari
------
Şenol Güneş dünya kupasını da görür bence sonuç ne olursa olsun. Bu takımın zaten hücumu iyi değil. Zaten hücum yönü iyi olsa iddialı takım oluruz.Gol averajı çok önemli bu turnuvada, o yüzden mutlaka gol bulmalıyız... Ama takım çok etkisiz oynuyor. Şenol Güneş için çanlar çalıyor... şu futbol bana bu turnuvada gol bile atamayız izlenimi verdi. İsviçre de çok ters takım.
Sergen Yalçın iyi iş çıkarabilir milli takımda, yabancı bir isim olmayacaksa bu turnuva sonrası Şenol Güneş’e teşekkür edilip Sergen ile sözleşme imzalanmalı...Şenol Güneş dünya kupasını da görür bence sonuç ne olursa olsun. Bu takımın zaten hücumu iyi değil. Zaten hücum yönü iyi olsa iddialı takım oluruz.
------
Bir gol atsak da bari 2-1 bile olsa heyecan olsa ya
Fatih Terim son şarkı için gidebilir. Bizim teknik direktörlero rahat bırakın 😡Sergen Yalçın iyi iş çıkarabilir milli takımda, yabancı bir isim olmayacaksa bu turnuva sonrası Şenol Güneş’e teşekkür edilip Sergen ile sözleşme imzalanmalı...
Yaaaaa niye böyle oluyor, defans yapmayı bırakınca gol atmamız gerekmez mi? Biz niye sürekli gol yiyoruz?Ee, saldırıyorduk işte. Hücum yaparken gol atmamız gerekmez mi? Niye böyle oldu ki şimdi?
Ekli dosyayı görüntüle 103643
Milli görev bu milli görevin lafı mı yapılır 😡Fatih Terim son şarkı için gidebilir. Bizim teknik direktörlero rahat bırakın 😡
O adamı GS neden kovdu hâlâ merak ediyorum.Yalnız Mancini hocam ne top oynatıyor be.. Şenol Güneş'e taktik dersi veriyor.