Türkiye - İtalya | Euro 2020 A Grubu - 1. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Toparlanmalıyız. Adamlar üst üste atak yapmaya başladı.

Ee, saldırıyorduk işte. Hücum yaparken gol atmamız gerekmez mi? Niye böyle oldu ki şimdi?

images (33).jpeg

Değiştirdim ama benden dolayı bu futbol değil genel olarak avatar totemi yaptığımız için ters tepti... :bilmem: @MasacRE
Sen bozdun ama ikinci yarı ve seni uyardım.
Geçmiş olsun. Fazla yemesek bari
------

Yöntemi değiştirdik. Şimdi de kartal sinerjisini deniyoruz ikinci yarı kartal moduna geçmesi için milli takımın. 🦅

Bozmasaydın. 0-0 da iyi bir skordu :A

Türkiye’ye yakışmaz 0-0’a yatmak, ya gol atacağız ya da atacağız modunda gaza gelmeliyiz o kadar marş yaptı adamlar biraz o ruhla oynasak.. :A

1 puanı mumla aramıyalımda :A

Sen bozdun ama ikinci yarı ve seni uyardım.
Geçmiş olsun. Fazla yemesek bari
------
Gol averajı çok önemli bu turnuvada, o yüzden mutlaka gol bulmalıyız... Ama takım çok etkisiz oynuyor. Şenol Güneş için çanlar çalıyor... şu futbol bana bu turnuvada gol bile atamayız izlenimi verdi. İsviçre de çok ters takım.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Gol averajı çok önemli bu turnuvada, o yüzden mutlaka gol bulmalıyız... Ama takım çok etkisiz oynuyor. Şenol Güneş için çanlar çalıyor... şu futbol bana bu turnuvada gol bile atamayız izlenimi verdi. İsviçre de çok ters takım.
Şenol Güneş dünya kupasını da görür bence sonuç ne olursa olsun. Bu takımın zaten hücumu iyi değil. Zaten hücum yönü iyi olsa iddialı takım oluruz.
------

Bir gol atsak da bari 2-1 bile olsa heyecan olsa ya

Şenol Güneş dünya kupasını da görür bence sonuç ne olursa olsun. Bu takımın zaten hücumu iyi değil. Zaten hücum yönü iyi olsa iddialı takım oluruz.
------

Bir gol atsak da bari 2-1 bile olsa heyecan olsa ya
Sergen Yalçın iyi iş çıkarabilir milli takımda, yabancı bir isim olmayacaksa bu turnuva sonrası Şenol Güneş’e teşekkür edilip Sergen ile sözleşme imzalanmalı...

• Sinir Bozucu
Reactions: Gerekli24
Sergen Yalçın iyi iş çıkarabilir milli takımda, yabancı bir isim olmayacaksa bu turnuva sonrası Şenol Güneş’e teşekkür edilip Sergen ile sözleşme imzalanmalı...
Fatih Terim son şarkı için gidebilir. Bizim teknik direktörlero rahat bırakın 😡

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Uğurcan bu ayak kalitesiyle ancak Türkiye Ligi'nde iyi kaleci olursun. Biz bunları söylediğimizde hain oluyoruz ama gerçekler bunlar.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Şenol Güneş, İtalya'dan 3 yedi diye milli takımı bırakacak hali yok. Hâlâ en iyisi o şu an. :)

Ama bugün hakkaten çok kötü oynadık. Kaleciye gelen zor top yok İtalya'da. İnşallah Galler ve İsviçre'ye iyi oynarız.

Bir sürpriz bekledik olmadı. Adamlar hayvan gibi iyi top oynadı. Şu dakikaya geldik hâlâ Allah'sız gibi saldırıyorlar. Maç bitince bizimkiler hemen kafalarını sonraki maça vermeli. Asıl rakiplerimiz onlar. Galler maçı zor geçecek ama alırsak tüm planlar değişir.

İki takım arasındaki kalite farkı çok fazlaydı. Orta sahamız yok oldu sahada. Çok pis ezdiler. Çağlar ve Merih hiç Premier League veya Serie A oyuncusu gibi değillerdi. Ayakları titriyorlardı adamların.

Şenol hoca döneminde bizden iyi takımlara hep daha iyi oynadık ama bu İtalya başka seviye. Adamlar futbola aç. Çimi yiyecek gibi oynuyorlar.

Yalnız Mancini hocam ne top oynatıyor be.. Şenol Güneş'e taktik dersi veriyor.
O adamı GS neden kovdu hâlâ merak ediyorum.