Türkiye - İtalya | Euro 2020 A Grubu - 1. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Milli görev bu milli görevin lafı mı yapılır 😡
Milli görevse gitsin Fatih hocan yapsın

Uğurcan bu ayak kalitesiyle ancak Türkiye Ligi'nde iyi kaleci olursun. Biz bunları söylediğimizde hain oluyoruz ama gerçekler bunlar.
Cengize hazırlık maçında yaptığı asist yine cengize güzel top attı. Adamin hatasını arıyorsunuz ayıp cidden.
3.2 Milyon Euro maaş alan hoca, bu kadroya bu futbol yakışıyor mu? Adamlar 70.dakikada oley oley çekerek resmen bizi aşağıladılar... Malum TD olsa bütün medya maaşını tartışıyordu şimdi...
Merak etme konuşulur. Şenol Güneş hiçbir zaman başarılı olsa bile sürekli takdir edilen bir adam olmadı zaten.

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
Bir sürpriz bekledik olmadı. Adamlar hayvan gibi iyi top oynadı. Şu dakikaya geldik hâlâ Allah'sız gibi saldırıyorlar. Maç bitince bizimkiler hemen kafalarını sonraki maça vermeli. Asıl rakiplerimiz onlar. Galler maçı zor geçecek ama alırsak tüm planlar değişir.

İki takım arasındaki kalite farkı çok fazlaydı. Orta sahamız yok oldu sahada. Çok pis ezdiler. Çağlar ve Merih hiç Premier League veya Serie A oyuncusu gibi değillerdi. Ayakları titriyorlardı adamların.

Şenol hoca döneminde bizden iyi takımlara hep daha iyi oynadık ama bu İtalya başka seviye. Adamlar futbola aç. Çimi yiyecek gibi oynuyorlar.

O adamı GS neden kovdu hâlâ merak ediyorum.
Yaz transfer döneminde istediği transfer bütçesini veremeyeceğimizi ilettik kendisine. Adam da tamam o zaman diyip çekti gitti.

Uğurcan sağ olsun aldığı her topu ya taça ya da auta dikti. Zaten sonunda da golü yedirdi. Anca üstüne gelen topları şekilli tutsun kaleyi bu maçtan sonra Altay almalı.
Şenol Güneş kenarda çok sönük yaşlandıkça heyecanı yok olmuş. Bu gruptan çıkarsak bile ki çıkamayız ilk turda elenir döneriz. Vallaha elimde imkan olsa hazır Fatih Terim ve Emre oradayken Şenol'u kovar ikisini getirirdim başa :A Yine gazla bir şey yaparlardı belki.
Skor 3-0 olabilir ama oyun olarak 6-0 yenilmiş gibiyiz ezildik resmen.

Türkiye'nin bu akşam yenmesini falan bekleyen var mıydı gerçekten? Ben en az 4-0 bekliyordum, beklentinin altında bir fark atılmış. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Uğurcan sağ olsun aldığı her topu ya taça ya da auta dikti. Zaten sonunda da golü yedirdi. Anca üstüne gelen topları şekilli tutsun kaleyi bu maçtan sonra Altay almalı.
Şenol Güneş kenarda çok sönük yaşlandıkça heyecanı yok olmuş. Bu gruptan çıkarsak bile ki çıkamayız ilk turda elenir döneriz. Vallaha elimde imkan olsa hazır Fatih Terim ve Emre oradayken Şenol'u kovar ikisini getirirdim başa :A Yine gazla bir şey yaparlardı belki.
Skor 3-0 olabilir ama oyun olarak 6-0 yenilmiş gibiyiz ezildik resmen.
Abi ciddi söylüyorum sizin bu yaptıklarınız artık sapıklık derecesine geçti. O kurtardığı topları hâlâ üstüne geldi diyebiliyorsunuz ya pes size. Neyse bir hata yaptı şimdi üç gün onu konuşup durun. Altay'ın bir videosunu da paylaşın. Koskoca camia ne işlerle uğraşıyorsunuz. Ben bu meseleden artık cidden sıkıldım. Turnuva boyunca bir daha bu kaleci konusunda sizlerle konuşup gereksiz ortamı yormak istemiyorum. İyi geceler hepinize.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Abi ciddi söylüyorum sizin bu yaptıklarınız artık sapıklık derecesine geçti. O kurtardığı topları hâlâ üstüne geldi diyebiliyorsunuz ya pes size. Neyse bir hata yaptı şimdi üç gün onu konuşup durun. Altay'ın bir videosunu da paylaşın. Koskoca camia ne işlerle uğraşıyorsunuz. Ben bu meseleden artık cidden sıkıldım. Turnuva boyunca bir daha bu kaleci konusunda sizlerle konuşup gereksiz ortamı yormak istemiyorum. İyi geceler hepinize.
Böyle yazacaksan hiç yazmayabilirsin. Ne sapıklığı olacak kardeşim ben geçen sene bu Altay bu Uğurcan'ın tırnağı bile olamaz diyordum her yerde illa bul dersen bulurum da.
Ama ben objektifim sizin gibi adamcılık yapmıyorum. Chiellini'nin kafasını her kaleci çıkarır merak etme. Top köşeye falan gitmiyor orda bir zahmet zıplayıp çıkaracak. Kaleci dediğin modern futbolda oyun kurar. Bu herif aldığı her topu taça dikiyor. Altay şu anda çok daha iyi ne dememi bekliyorsun. Sizin gibi bizim uşak dünyanın en iyisi mi diyim :A

Arkadaşlar Türkiye'nin hedef maçı bu maç değil, sakin olun, sıkmayın canınızı.

Abi ne yorum yapılabilir şu ortamda bilmiyorum. Adam geliyor Fatih Terim'in ismini anıyor, Uğurcan'a laf atıyor. İnanılmaz bir millet bu millet.

Arkadaşlar Türkiye'nin hedef maçı bu maç değil, sakin olun, sıkmayın canınızı.

Abi ne yorum yapılabilir şu ortamda bilmiyorum. Adam geliyor Fatih Terim'in ismini anıyor, Uğurcan'a laf atıyor. İnanılmaz bir millet bu millet.
Fatih Terim turnuva hocası olarak Şenol'a 10 basar çünkü :A Kenarda ruhsuz hocanın bizim gibi ülkede işi yok niye inanılmaz oluyoruz bunu söyledik diye :A çok mu hoşunuza gitti 90 dakka ezilmek inanılmaz olan sizsiniz bence :D

Fatih Terim turnuva hocası olarak Şenol'a 10 basar çünkü :A Kenarda ruhsuz hocanın bizim gibi ülkede işi yok niye inanılmaz oluyoruz bunu söyledik diye :A çok mu hoşunuza gitti 90 dakka ezilmek inanılmaz olan sizsiniz bence :D
He, çok hoşuma gitti.