Tüm Zamanların En Favori Yerli Dizi Karakterini Seçiyoruz! (Genel Konu)

Anket Konularında Etiket Bildirimi Almak İstemiyorsanız Lütfen Seçeneklerden Birine Oy Veriniz

• Kullanılan toplam oy
    9
Benim aklımda iki kişi daha var
Pera Sihirli annem
Turku çocuklar Duymasın
@Tolstoyevski
Dudu ya da Betüş dururken Pera'ya emin misin, ilk defa duydum eski seride yoktu galiba 2003 yapımı
Bu arada Sihirli Annem'in ilk bölümü 27 Şubat 2003 imiş, @pompy nin doğum günü yani ilginç bir tesadüf
@Dosi

Aslan Akbey (Kurtlar Vadisi)
Cevahir (Geniş Aile)
Memati (Kurtlar Vadisi)

Reactions: Tolstoyevski
Aslan Akbey (Kurtlar Vadisi)
Cevahir (Geniş Aile)
Memati (Kurtlar Vadisi)
Pera’nın üstüne 107 bölüm kurdum tutmadı dizi
------

İkisini de ekledim şimdi, ama Dudu dururken Pera yanlış seçim bence Dudu belki ilk turu geçebilirdi ama Pera'yı kim tanıyor ki
O da saatinden kaynaklı Pazar saat 10 Cumartesi saat 13 teydi star tv de @Tolstoyevski
------

İkisini de ekledim şimdi, ama Dudu dururken Pera yanlış seçim bence Dudu belki ilk turu geçebilirdi ama Pera'yı kim tanıyor ki
Tutku diye yazarken Turku yapmış telefon @Tolstoyevski

En Özlenilen Dizi etkinliğinde Aşk-ı Memnu'nun havası sönmüştü. Burda da aynısı olur, seçmenler değişti. En Favori Güzel'de de erken elendi
@denizz19 @Tolstoyevski @Aserat
Forumun yaşlıları gitti gençleri geldi, gençler de yeni nesil işlere ağırlık veriyordur doğal olarak. Üzücü gelişme yani.

Reactions: Dosi
Forumun yaşlıları gitti gençleri geldi, gençler de yeni nesil işlere ağırlık veriyordur doğal olarak. Üzücü gelişme yani.
En Özlenilen Dizi pek yeni nesil iş değildi ama güzellerde evet durum öyle oldu

Reactions: Yiğitt
Pakize (Sihirli Annem)
Pera (Sihirli Annem)
Tutku (Çocuklar Duymasın)

Keşke herkes her aklına geleni yazmasa da böyle absürt isimler görmesek kim bunlar. 🙄 İlla bu dizilerden karakter olacaksa Dudu, Haluk, Meltem, Çaycı Hüseyin vs. tercih edilsin bari.

Keşke herkes her aklına geleni yazmasa da böyle absürt isimler görmesek. İlla bu dizilerden karakter olacaksa Dudu, Haluk, Meltem, Çaycı Hüseyin vs. tercih edilsin bari.
Sen Yokten forumda ben bu pera karakteri üstüne yazdım diziyi 107 bölüm