Bence kesinlikle para eve altın ekmek götürme davasıAynen para da olabilir.
Bence kesinlikle para eve altın ekmek götürme davasıAynen para da olabilir.
Aynen ben hayatımda hiçbir Ege dizisinin 100 bölümü geçtigini görmemiştim en iyi Dürüye'nin Güğümleri ile Güzel Köylü vardı biri 40 biri 50 küsur bölüm sürdü
Ben ona bakmadım çok az Dürüye'nin Güğümleri bir de Güzel Köylü izledimEge dizisi olarak sadece 'Hayat Sevince Güzel' vardı onu izledim. Başka izlediğimi hatırlamıyorum.
Bence kesinlikle para eve altın ekmek götürme davası
Ben ona bakmadım çok az Dürüye'nin Güğümleri bir de Güzel Köylü izledim
Bu ara beynim işlevini tam olarak yerine getiremiyor bazen yanıyor ondan anlamamışımAslında dediğim reyting işi de oraya gidiyor. Reyting kaygısı olmadığı için erken final de yok, o yüzden belli süre rahatça alırlar paralarını.
Bence orada Zerrin Sümer'de çok iyi oynadıGüzel Köylü'nün tekrarlarına denk geliyorum ama Ahmet Mümtaz Taylan dışında güzel oyuncu yok. O yüzden hiç tam bakmadım.
Bence orada Zerrin Sümer'de çok iyi oynadı
Ben orada izlemedim bilmiyorum ondan zaten öyle dizileri sevmem de bence nineleri baya güzel yapıyorZerrin Sümer'i sadece Sakarya Fırat'ta seviyordum. Diğer oynadığı dizilerde canlandırdığı karakterler boş geliyor bana.
Ben orada izlemedim bilmiyorum ondan zaten öyle dizileri sevmem de bence nineleri baya güzel yapıyor
Savaşçı'da bir sahnesine baktım Nazan Diper ile olan bana şey gibi geldi bağlama tarzı ve kendisi olarak Aslan Ailem'de ki yazmayı kullanmışOrada da öyle roldeydi. Şimdi Savaşçı'da oynuyor, orada ki rolü de gereksiz bence.
Savaşçı'da bir sahnesine baktım Nazan Diper ile olan bana şey gibi geldi bağlama tarzı ve kendisi olarak Aslan Ailem'de ki yazmayı kullanmış
Tabi orada da evin ninesiydi ya Nazan Diper'i ben de çok severim de Küçük Ağa'da biraz gariptiAslan Ailem'de de mi oynadı Zerrin Sümer? 😱
Nazan Diper'in oyunculuğu çok iyi.
Tabi orada da evin ninesiydi ya Nazan Diper'i ben de çok severim de Küçük Ağa'da biraz garipti
İzle çok iyi dizidir de bana orada çok çilekeşliğinden garip geldiKüçük Ağa'da bence gayet iyiydi Nazan Diper.
Aslan Ailem'i izlemek istiyorum ama bir türlü fırsat olmadı.
İzle çok iyi dizidir de bana orada çok çilekeşliğinden garip geldi
İzle izle Akın orada çok iyiydi hele Burcu'ya koparsin bazı sahnelerdeAkın ve Burcu için izleyeceğim en yakın zamanda.
Bilmiyorum, sana öyle gelmiş olabilir.
İzle izle Akın orada çok iyiydi hele Burcu'ya koparsin bazı sahnelerde
Aynen bana öyle gelmiş olabilir ya da direkt bana öyle gelmiş
Evet birlikte sahneleri çok güzel de Burcu'nün tüm sahneleri güzelSahneleri güzel Akın ile Burcu'nun. İnternetten baktım bir ara sahnelerine de, tam izlemek kısmet olmadı daha.