@Aserat ın yorumundan sonra Kadın İsterse'de aklıma geldi onu da söyliyim belki onu da duyunca şok olursun
Bu diziyi ilk defa duydum.
@Aserat ın yorumundan sonra Kadın İsterse'de aklıma geldi onu da söyliyim belki onu da duyunca şok olursun
Gerçekten mi Hülya Avşar falan vardı başroldeBu diziyi ilk defa duydum.
Gerçekten mi Hülya Avşar falan vardı başrolde
Izle izle ben bir ara Showmax tan da bakıyordum da orada bitmiştir bir de sahneleri var mı bilmiyorum yt daEvet hiç duymadım. Cihan Ünal, Hülya Avşar'da varmış. 😱 Bunu da kaydettim, sahnelerine bakarım. Beğenirsem tamamını izlerim.
Izle izle ben bir ara Showmax tan da bakıyordum da orada bitmiştir bir de sahneleri var mı bilmiyorum yt da
Ha iyi oldu söylediğin ben de bakarim sahnelereYouTube'da varmış, mutlaka izlerim.
Ha iyi oldu söylediğin ben de bakarim sahnelere
Aynen Aşk101 BAM Elim Bırakma arada varsa bilmiyorum bir de bu yaz boyu izleyecek diziler çıktıİki gündür izleyecek dizi biriktirdik.
Aynen Aşk101 BAM Elim Bırakma arada varsa bilmiyorum bir de bu yaz boyu izleyecek diziler çıktı
Aslan Ailem'i unuttumİki gündür izleyecek dizi biriktirdik.
Ben de haftasonu başlayacağımTemmuz başında başlayacağım bir kaç diziye, o zaman bu önerdiklerini de çıkarırım aradan.
Aslan Ailem'i unuttum
Ben de haftasonu başlayacağım
Tamam bölüm bölüm not çıkarıp etiketleyerek yazarım konuyu zor bulmuştum sağ ol linki notlara kaydedeyimAşk 101'i izledikten sonra bu konuya yorumlarını bekliyorum. O kadar övdüm, boşa çıkmaz umarım.
Tamam bölüm bölüm not çıkarıp etiketleyerek yazarım konuyu zor bulmuştum sağ ol linki notlara kaydedeyim
Aldım umarım yaz boyu böyle dizileri onerip izleriz bu sezon nedense az uzaklaşmıştım dizilerdenTamamdır.
Aldım umarım yaz boyu böyle dizileri onerip izleriz bu sezon nedense az uzaklaşmıştım dizilerden
Tamam yazarım ben de Yasak Elma'ya az baktım ama 68.bölüme doyamıyorum bir daha bakacağımSezon boyunca TV'den Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Adım Melek, Mucize Doktor, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'a baktım.
Survivor bitince eski dizilere başlayacağım, beğendiğim olursa yazarım sana. Sende beğendiğin olursa yaz.
Tamam yazarım ben de Yasak Elma'ya az baktım ama 68.bölüme doyamıyorum bir daha bakacağım
Aynen o sahneden bir ara çıkamıyordum bir be bildiğin bir sahne varsa bulamadım Ender'in Şahikka dediği sahne güzel olur onun bağımlısıyımSon sezonun en güzel bölümlerinden biriydi.