Yakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.aaa serhatla aynı sözleri söyleyen bir hesap , edepsizin twitter hesabını bulduk sanırım
Yakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.aaa serhatla aynı sözleri söyleyen bir hesap , edepsizin twitter hesabını bulduk sanırım
hayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @BullyYakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.
hayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @Bully
Ay patlasınlar bize ne. .sshayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @Bully
Yok 25'te baṣlıyor töbe töbe
Wanda boşanmak için 38,5 milyon Euro istiyormuş ,serhatı solladı kadın @MasacRE @cookies @S.G.A.T. @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Angelica @Zeyno @tekin @12.Adam @Royal Highness @The_Erinch @Emre Ozansoy @ömer karataşAy patlasınlar bize ne. .ss
3 yıldır göz göre göre aldatıyor adamı. Bu nasıl yüzsüzlüktür hocamWanda boşanmak için 38,5 milyon Euro istiyormuş ,serhatı solladı kadın @MasacRE @cookies @S.G.A.T. @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Angelica @Zeyno @tekin @12.Adam @Royal Highness @The_Erinch @Emre Ozansoy @ömer karataş
Ekli dosyayı görüntüle 130986
Tımarhaneden bildiriyor zaar.Wanda boşanmak için 38,5 milyon Euro istiyormuş ,serhatı solladı kadın @MasacRE @cookies @S.G.A.T. @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Angelica @Zeyno @tekin @12.Adam @Royal Highness @The_Erinch @Emre Ozansoy @ömer karataş
Paris’te de villaları varmış arada onu sen üstüne al bariTımarhaneden bildiriyor zaar.
Sen al bu ka meraklıysan.Paris’te de villaları varmış arada onu sen üstüne al bari
ben daha çok italyanlarla ilgiliyim sen fransız seversin diye demiştimSen al bu ka meraklıysan.
İşine bak. .ssben daha çok italyanlarla ilgiliyim sen fransız seversin diye demiştim
Bu hayatın kazananları Wanda gibilerWanda boşanmak için 38,5 milyon Euro istiyormuş ,serhatı solladı kadın @MasacRE @cookies @S.G.A.T. @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Angelica @Zeyno @tekin @12.Adam @Royal Highness @The_Erinch @Emre Ozansoy @ömer karataş