Yakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.aaa serhatla aynı sözleri söyleyen bir hesap , edepsizin twitter hesabını bulduk sanırım
Yakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.aaa serhatla aynı sözleri söyleyen bir hesap , edepsizin twitter hesabını bulduk sanırım
hayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @BullyYakında senin de ne olduğun dökülecek ortaya. Az kaldı.
hayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @Bully
Ay patlasınlar bize ne. .sshayatım bu l- gente ile icardi nin önceden de ortak kız arkadaşı varmış, şimdi 21 yaşındaki bier sporcuyla görüntülenmiş ayol bu Arjantinli kadınlar niye sürekli 25 yaş altı erkeklere yöneliyor 25 te enerji bitiyor mu acaba, uzman görüşünü alalım @Yakamoz-Asi @Bully