@DR biz yorulduk biraz da sen mesaiye başla.Yaparım gocunmam bundan kabul etmek bir sorun yaratmaz bendeama kesin deme bence
@DR biz yorulduk biraz da sen mesaiye başla.Yaparım gocunmam bundan kabul etmek bir sorun yaratmaz bendeama kesin deme bence
Ben bugün çok çalıştım, nöbet çıkışıyım, yorgunum.
O kaosun içinde ben de vardım diğer konuda. Baktım sabit fikirlilere laf anlatamıyorum kaçtım forumdan
Şöyle üstten baktım ve sabırlı oluşumla bilinen ben bile o gün fırtınları kopartabilirdimBenim çatladı bile.![]()
Kedi hoşuma gitti, arada kullanıyorum.
Ama o kediyi atarn yorum yapmaman gerek mevzuya alaklıKedi hoşuma gitti, arada kullanıyorum.
Çatladım valla yaptım yorumumu.![]()
İyi ki yokmuşsun ben yoruldum sen daha beter olurdun.Şöyle üstten baktım ve sabırlı oluşumla bilinen ben bile o gün fırtınları kopartabilirdim![]()
Yeminle pazar günü enerjim tükendi diye dün gelmedim forumaİyi ki yokmuşsun ben yoruldum sen daha beter olurdun.![]()
Ben de o sinirle kafam dağılsın diye enleri hallettim gece gelip görürsün diye de bekledim.Yeminle pazar günü enerjim tükendi diye dün gelmedim foruma
Anca yenilendim![]()
Kendimi tutamadım...Ama o kediyi atarn yorum yapmaman gerek mevzuya alaklışuan tam benim atmam gerekirdi çünkü baya yorumlar okudum ama tartışmaya girmiyorum
![]()
İşte düşün,okadar illallah ettimki gelemedimBen de o sinirle kafam dağılsın diye enleri hallettim gece gelip görürsün diye de bekledim.![]()
![]()