Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz tamam da bari bu sene bu kadar yüksek almasının sebebinin boşluktan olduğunu kabul edin ya. :F En basitinden, bir Pazartesi günleri Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma varken aldığı reytinge bakın bir de şimdiki Pazartesi reytinglerine bakın. :A

Bizim gibi severek izleyen de var, izleyecek bir şey bulamayıp izleyen de var.

Altın dönemmiş. :F Acun bile farkında bu sene salgın yüzünden yükseldiğini ama fanları kabullenemiyor. :A

Diziler varken de düşük almıyordu ama :A

Hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz tamam da bari bu sene bu kadar yüksek almasının sebebinin boşluktan olduğunu kabul edin ya. :F En basitinden, bir Pazartesi günleri Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma varken aldığı reytinge bakın bir de şimdiki Pazartesi reytinglerine bakın. :A

Bizim gibi severek izleyen de var, izleyecek bir şey bulamayıp izleyen de var.

Altın dönemmiş. :F Acun bile farkında bu sene salgın yüzünden yükseldiğini ama fanları kabullenemiyor. :A
Onu kabul etmediğimizi kim söyledi ben zaten o yüzden yüksek aldığını kabul ediyorum ama Hatice'ye değil neticeye bakacaksınız diyorum bunun ne demek olduğunu anlamıyor musun yani hangi sebepten dolayı yüksek aldığına değil yüksek aldığına bakın diyorum gerçekten yani bu kadar basit ki söylediğim şaşırıyorum sadece sizlere

• Beğendim
Reactions: Özgür
Ya kardeşim hiç başlığa bakmadan önce bir düşünseniz konunun Ersin'le alakası olmadığını anlardınız. Onca insan bir köpeğe bu kadar ağlar mıydı sizce? :D
Zaten ben de yazmıştım Anneler günü ile ilgili. Ama mesele burada insanları kandırma çabaları.

Başlığa "Ersin'i üzen haber" yazarsan bu resmen yalancılıktır. :D

Hadi "yalan başlık" atalım insanlar zaten inanmaz edasında yapmadılar onu, maksatları kandırıp daha fazla izlenmek. :D

Ama bu tür prestijli bir programın bu olaylara girmesi yakışmadı...

Survivor bitmiş okeye dönüyodu en son 4 5 rtg alıyordu ki bu seneki kadrosu da son derece sönük muhtemelen korona olmasa yani tum diziler programlar maçlar devam etse 2 3 rtg lerde sürünecekti aldanıyorsun altın dönem falan değil hele survivor miladını doldurdu. Şuan tv de survivordan başka hiçbişey yok
4 reytingle 10. Olduğunu çabuk unuttular. :A

• Beğendim
Reactions: takas
Zaten ben de yazmıştım Anneler günü ile ilgili. Ama mesele burada insanları kandırma çabaları.

Başlığa "Ersin'i üzen haber" yazarsan bu resmen yalancılıktır. :D

Hadi "yalan başlık" atalım insanlar zaten inanmaz edasında yapmadılar onu, maksatları kandırıp daha fazla izlenmek. :D

Ama bu tür prestijli bir programın bu olaylara girmesi yakışmadı...

Sen şunu anlamıyosun programı izle sende dersin kesilme var diye fragmanda gördüğümüz sahne bölümde yoktu neden inanmıyosunuz :Dhata ettikleri için başlık değildi bariz kesilme var

Onu kabul etmediğimizi kim söyledi ben zaten o yüzden yüksek aldığını kabul ediyorum ama Hatice'ye değil neticeye bakacaksınız diyorum bunun ne demek olduğunu anlamıyor musun yani hangi sebepten dolayı yüksek aldığına değil yüksek aldığına bakın diyorum gerçekten yani bu kadar basit ki söylediğim şaşırıyorum sadece sizlere
Ne demek olduğunu gayet iyi anlıyorum. Ama saçma geliyor bana “neticeye bak, izlendi mi izlendi” mantığı.

Sen şunu anlamıyosun programı izle sende dersin kesilme var diye fragmanda gördüğümüz sahne bölümde yoktu neden inanmıyosunuz :Dhata ettikleri için başlık değildi bariz kesilme var
Abla kesilme olsa bile haberi vermedikleri ortada bence bu konuda daha fazla konuşmak anlamsız eğer haberi vermiş olsalar Ersin bugünün fragmanında çok üzgün olurdu

Abla kesilme olsa bile haberi vermedikleri ortada bence bu konuda daha fazla konuşmak anlamsız eğer haberi vermiş olsalar Ersin bugünün fragmanında çok üzgün olurdu
Hah işte ben de dün bunu anlatmaya çalıştım. Eğer haber verildiyse ve kesildiyse bunun yansımalarını elbet görürdük. Ersin üzülürdü, ağlardı hatta üzüntüsünden belki oyuna bile çıkamazdı ama öyle bir şey yok gördüğümüz gibi.

• Beğendim
Reactions: DR and Hazem
Ne demek olduğunu gayet iyi anlıyorum. Ama saçma geliyor bana “neticeye bak, izlendi mi izlendi” mantığı.
Burada anlatmak istediğim Survivor bu sene hiç alamadığı oranları aldı ha evet bu virüs olayı dizlerin olmaması bunda en büyük etken onu kimse inkar edemez zaten ama yine de bu başarıyı tamamen görmezden gelmemeliyiz bence

• Beğendim
6 yazmadım, 5 yazdım. 5’e düşük demiyorum 14’e göre düşük diyorum hala niye kabullenemiyorsunuz ya yazmayacam diyordum ama yine yazdım. 5 küçüktür 14’ten diyorum tekrardan. :)

Özgürcüm düşük evet biz bunu kabul ediyoruz diyorum ki o kadar dizilerin karşısında 5 almak kötü değil ayrıca 6 aldığıda oldu survivor un

• İlginç
Hah işte ben de dün bunu anlatmaya çalıştım. Eğer haber verildiyse ve kesildiyse bunun yansımalarını elbet görürdük. Ersin üzülürdü, ağlardı hatta üzüntüsünden belki oyuna bile çıkamazdı ama öyle bir şey yok gördüğümüz gibi.

Peki Acunun unutulmayacak bir konsey olacak bir haberim kısmını niye görmedik?bunu açıkla :D

• Üzücü
Ol
Hayır ama bariz kesilme var lütfen izle bölümü fragmanda acun unutulmayacak konsey olacak bir haberim var kısmını demedi bundan dolayı kesildiğini düşünüyorum ben
Zaten hep kesilme vardır. Ben konseyde bile kağıtların yeri bilerek konuluyor derken bile fanlar karşı çıktı. :D

Hayır 14 senedir hep kağıttan çıkan isimler berabere oluyor. Buna kim inanır? :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy