Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acun karalama çabası :A

Ben dün akşam kesilme var demiştim hala da öyle düşünüyorum kesinlikle kesilme var yoruma harika attım şu yüzden daha dikkatli olunmalıydı neden kesilmede ısrarlıyım bir kere hepimiz izledik Acunun unutulmayacak bir konsey olacak bir haberim var sözünü duydukmu duymadık ayrıca fragmanda Ersinin yere eğildiği yer vardı o kısım yok kesilme belliyken bunu anlamamak için yanlış bişi demek istemiyorum sağır ve kör olmak lazım diye düşünüyorum haksızsam haksızsın deyin yani :D

Ahmet Cevizci, Felsefe Sözlüğü kitabında Fanatizmi/Bağnazlığı şöyle tanımlamış: İnsanı bilgisizliğin, eğitimsizliğin, tatminsizlik ve hoşgörüsüzlüğün bir sonucu olarak bir fikir , takım, inanç ya da ideolojiye körü körüne veya mutlak bir biçimde bağlanmaya iten tutkulu tavır.

Zaten fan club tarzı takılan sayfalara, kişilere baktığımızda bunların kafalarının uyuştuğunu, fanı olduğu kişiyi ölümüne koruduğunu görürüz. Çünkü fan olmak bunu gerektirir.

Sen hayransın yani.
Hayran ve fanın aynı şey olduğunu düşünüyorum arkadaşım, kim ne yazmış umurumda değil. Fanı olabilirim ama yeri geldiğinde eleştirebiliyorum normal olanda bu zaten.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Acun'u tanıyan ve zekası belli bir seviyenin üstünde olan insanlar konunun anneler günü ile alakalı olduğunu anlayabilirdi. :D
Bu olay farklıydı kardeşim, Ersin'in köpeğinin öldüğünü bildiğimiz için herkes öyle düşündü daha önceki fragman başlıkları ile bunu kıyaslamamız doğru değil

• Beğendim
Bu olay farklıydı kardeşim, Ersin'in köpeğinin öldüğünü bildiğimiz için herkes öyle düşündü daha önceki fragman başlıkları ile bunu kıyaslamamız doğru değil
Ya kardeşim hiç başlığa bakmadan önce bir düşünseniz konunun Ersin'le alakası olmadığını anlardınız. Onca insan bir köpeğe bu kadar ağlar mıydı sizce? :D

• Güldürdün
Reactions: DR and Angelica
Acun'u tanıyan ve zekası belli bir seviyenin üstünde olan insanlar konunun anneler günü ile alakalı olduğunu anlayabilirdi. :D
Acunu tanıdığımız için Ersin'in köpek olayı üzerinden acıtasyon yaptığını düşündük. Fragman başlığı Ersin'i üzen haber. Ersin kapak foto da. Ağlaması fragmanda zaten.

O gün olayda da herkes acıtasyona ne gerek var dedi. Yani bölüm de yapmaDI evet ama fragman ile izleyenleri kandırmaya çalıştı , üyelerde buna sinirlendi zaten. Zeka seviyesi ile alakası yok kardeşim. :X Her şey net ve açık.

• Güldürdün
Reactions: DR and Angelica
Tabi tabi bitirdiğini görüyoruz, adam altın dönemini yaşıyor şu an televizyonculukta.
Survivor bitmiş okeye dönüyodu en son 4 5 rtg alıyordu ki bu seneki kadrosu da son derece sönük muhtemelen korona olmasa yani tum diziler programlar maçlar devam etse 2 3 rtg lerde sürünecekti aldanıyorsun altın dönem falan değil hele survivor miladını doldurdu. Şuan tv de survivordan başka hiçbişey yok

Survivor bitmiş okeye dönüyodu en son 4 5 rtg alıyordu ki bu seneki kadrosu da son derece sönük muhtemelen korona olmasa yani tum diziler programlar maçlar devam etse 2 3 rtg lerde sürünecekti aldanıyorsun altın dönem falan değil hele survivor miladını doldurdu. Şuan tv de survivordan başka hiçbişey yok
Haticeye değil neticeye bak kardeşim 15 reyting alıyor mu alıyor, sosyal medya yıkılıyor mu yıkılıyor

• Beğendim
Ya kardeşim hiç başlığa bakmadan önce bir düşünseniz konunun Ersin'le alakası olmadığını anlardınız. Onca insan bir köpeğe bu kadar ağlar mıydı sizce? :D

Ağlardı tabii ordakilerin bir çoğunda hayvan sevgisi var ve ben hala iddia ediyorum kesilme var :Değer izleseydin kesildiğini anlardın net hemde

Ezgi faciası mı? Yok artık. Bu olayı facia olarak adlandırman ve Acun'un bu yüzden kendini bitirdiğini düşünüyorsan zaten birşey demiyorum.

Yalnız herşey Ezgiden sonra değişti :D ki dün anneler günü videolarında da kesilme var mesela Barışın annesinin videosunu kesmişler :D

Ben senin baktığın o ufak pencereden bakamam tv de aksam yayınlanan tek şey bu az bile alıyor diye bakarım
Ben onu bunu bilmiyorum kardeşim dediğim gibi Hatice'ye değil neticeye bakacaksın Survivor şu ana kadar hiçbir senesinde arka arkaya bu kadar yüksek reytingler almamıştı en yüksek reyting aldığı sezonlarda bile çok az çift rakam görüyordu şu an çift rakam dan aşağı düşmüyor çok uzun bir süredir bu da altın yılların yaşadığının kanıtıdır katılmıyorsan katılma bu benim düşüncem.

• Beğendim
Hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz tamam da bari bu sene bu kadar yüksek almasının sebebinin boşluktan olduğunu kabul edin ya. :F En basitinden, bir Pazartesi günleri Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma varken aldığı reytinge bakın bir de şimdiki Pazartesi reytinglerine bakın. :A

Bizim gibi severek izleyen de var, izleyecek bir şey bulamayıp izleyen de var.

Altın dönemmiş. :F Acun bile farkında bu sene salgın yüzünden yükseldiğini ama fanları kabullenemiyor. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy