@DR biz yorulduk biraz da sen mesaiye başla.Yaparım gocunmam bundan kabul etmek bir sorun yaratmaz bendeama kesin deme bence
@DR biz yorulduk biraz da sen mesaiye başla.Yaparım gocunmam bundan kabul etmek bir sorun yaratmaz bendeama kesin deme bence
Ben bugün çok çalıştım, nöbet çıkışıyım, yorgunum.
Konudaki muhabbetleri görünce ben.
https://twitter.com/x/status/1259835479861706756
Neyse teyzeleri alın gelin yine kaos var.@alperuz @Dosi
O kaosun içinde ben de vardım diğer konuda. Baktım sabit fikirlilere laf anlatamıyorum kaçtım forumdan
Şöyle üstten baktım ve sabırlı oluşumla bilinen ben bile o gün fırtınları kopartabilirdimBenim çatladı bile.
Kedi hoşuma gitti, arada kullanıyorum.
Ama o kediyi atarn yorum yapmaman gerek mevzuya alaklıKedi hoşuma gitti, arada kullanıyorum.
Çatladım valla yaptım yorumumu.
İyi ki yokmuşsun ben yoruldum sen daha beter olurdun.Şöyle üstten baktım ve sabırlı oluşumla bilinen ben bile o gün fırtınları kopartabilirdim
Yeminle pazar günü enerjim tükendi diye dün gelmedim forumaİyi ki yokmuşsun ben yoruldum sen daha beter olurdun.
Ben de o sinirle kafam dağılsın diye enleri hallettim gece gelip görürsün diye de bekledim.Yeminle pazar günü enerjim tükendi diye dün gelmedim foruma
Anca yenilendim
Kendimi tutamadım...Ama o kediyi atarn yorum yapmaman gerek mevzuya alaklışuan tam benim atmam gerekirdi çünkü baya yorumlar okudum ama tartışmaya girmiyorum
İşte düşün,okadar illallah ettimki gelemedimBen de o sinirle kafam dağılsın diye enleri hallettim gece gelip görürsün diye de bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?