Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@olizvel Turabinin bileginsakatti.Hem Hakan yeneydi hepsini Turabi mi engel oldu

@takas Hasannda kız gibi dedikodu yapıyor
Kotu oyuncunun oynamamasi unluluerin aleyhine.Dun kafasini gozunu parcalarcasina oynuyordu ama.Neyse Allah buyuk.

Guzel yazmis.Ya ben Hakan'a uzuldum.

Son düzenleme:
Şimdi izledim bölümü. Hakan cidden bana çok samimi geldi. Elenmesine üzülmedim ama gidişini çok anlamlı buldum. Sağlam konuştu.

Hakan'ın orada yatarak dediği bence Anıl. Kulp bulmaya gerek yok.

Yarın bireysel ilk oyunu izleyeceğiz. Gönülden başarılar Turabi'yé.

Bakalım Kıbrıs'ta Turabi kimle karşılaşacak. Benim aklımdan geçen isim Merve ama Acun'un düşündüğünü düşündüğüm isim Hilmi. Çünkü sert bir sezonu tatlı bitirmek isteyecektir ve Turabi Hilmi finali yapacaktır.

Merve'nin olmayacağını düşündüğüm bir noktada geçen yılın aynısını Acun ona tattiracak bence. Yine 3.lükte elenecek gibi hissediyorum.

Şuan kıbrıs için en düşük şansı olan Begüm ve Hasan bence.

Ne kadar sıkıcı bölümler var bu aralar.
Hakan'ı da yolladık.

Begüm finale.

@olizvel Mervenin videosuna iyice bak babası bas baya tv de Türabı kazandığını görünce hakaretbesiyir

Canlinyayin ayaklarini geçecek sin.Sonuçta sen orda değilsin

şimdi bu arkadaşa karakterli ve iyi insan diyorlar. belki gerçek hayatta iyidir ve zeki olduğunu kabul ediyorum ama iyi olduğunu asla.

- diğer adaya geçmesinde parmağı olduğunu söylüyor (manipülasyon)
- en yakın arkadaşına korkak diyor, rakip takımın oyuncularını kışkırtıp psikolojileriyle oynayıp diskalifiye olmalarını sağlıyor.
- oyun içinde aklı sürekli hinliğe çalışıyor,
- elenmemek için alenen oyun kaybediyor,
- ünlüler takımını 2 kutba ayırıp sonrasında karşı kutbun lideriyle can ciğer samimi olmayan görüntüler sergiliyor.
- ve aklımdan en gitmeyen görüntü, oyun sırasında turabi kendisini ittiği zaman hilmicem'in de kendisine vurduğunu iddia etmiş ve alenen yalan söylemişti.

gerçekten çok karakterli ve iyi bir insan. adamın adada 1 hafta daha kalabilmek için yapmadığı şey kalmadı. bunlar aklıma bir çırpıda gelenler.

bakın dikkat edin diğer yarışmacıları korumuyorum onların da saysak hasan dahil çok büyük yanlışları oldu ama bana hakan'ın iyi bir insan olduğu argümanıyla gelmeyin.

Eksiden hakli bir yorum.

Hakanın halen doğukan eklenince hakanın bilerek oyun verdiğini savunan arkadaşlara hayranım
zaten sms olmuş bitmiş. Ada da o kadar boş konuşan hasan ve merve varken hakana yüklenenlere selam olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...