Maskeli Fedai
Favori Üye
Kotu oyuncunun oynamamasi unluluerin aleyhine.Dun kafasini gozunu parcalarcasina oynuyordu ama.Neyse Allah buyuk.
Guzel yazmis.Ya ben Hakan'a uzuldum.Hakan'dan Veda Açıklaması! @Bully @sürgünüm @ABAY_06 @eskici @GunesinOglu @takas @-KADİR-
Ekli dosyayı görüntüle 45297
Seni etiketlemeyi unutmuşum.Kotu oyuncunun oynamamasi unluluerin aleyhine.Dun kafasini gozunu parcalarcasina oynuyordu ama.Neyse Allah buyuk.
Guzel yazmis.Ya ben Hakan'a uzuldum.![]()
Var ya mazeretlerinize siz de inanmiyosunuz kolpacilar.@olizvel Turabi'nin ayağında kocaman bandaj var. Nasıl oynasın.![]()
Bana diyosan ben hakaret etmedim.Ama dun Turabi konseyde Hasan'a baya hakaret etti.Ramazan bi de. 😉@olizvel Allah büyük Turabiye ramazan ramazan hakaret edenler de bedelini bulur![]()
Ya off dikkatli izle.Ne yaziyorlar diyip okuyor.Ayrica o yayini ben de izlemistim.Sahur vakti yapiyorlardi.@olizvel Mervenin videosuna iyice bak babası bas baya tv de Türabı kazandığını görünce hakaretbesiyir
Canlinyayin ayaklarini geçecek sin.Sonuçta sen orda değilsin![]()
Aga şimdiki favorin kimHakanın halen doğukan eklenince hakanın bilerek oyun verdiğini savunan arkadaşlara hayranımzaten sms olmuş bitmiş. Ada da o kadar boş konuşan hasan ve merve varken hakana yüklenenlere selam olsun...