Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Turabinin pozitif yönlerine bak :) @-KADİR- içlerindeki en iyisi

@sürgünüm final Merve Turabi olacak :A Hasan dedikoducu olarak aniliyor maske hasan :A
Hasan ve Merve'nin kalmasını isterim finale ama Turabi bırakmayacak gibi. O zaman Merve tercihimden vazgeçiyorum hem arabayı da aldı kendisi. Hasan ve Turabi olsun kazanan da Hasan. :)

Üst üste her yıl Turabi kazanamaz ya. Hasan'ın da paraya ihtiyacı vardır, her yıl 500 bin TL'yi Turabi'ye yedirmezler.:)

survivor çok sıktı hiç zevk vermiyor hasan olmasa hiç izlemezdim ama camokaya olan desteğimden izliyorum
hakan elenmiş beklediğim gibi eğer ünlüler kazansaydı begüm gidecekti
acun bi yarışmanın içine nasıl edilir onu gösteriyor suyunu çıkarttığı yetmedi bi de 2 kişi kalmış hala takım oyunu komedi gibi :D ulan ben hasanla hilmicemle turabinin birbiriyle yarışlarını izlemedikten sonra ne anladım bu işten aynı oyunda 15 kez begümle mere oynuyor çok sıktı çok

neyse sonuna kadar hasan bu yarışmayı kazanması gereken en büyük isim İnşallah kazanacaktır

survivor çok sıktı hiç zevk vermiyor hasan olmasa hiç izlemezdim ama camokaya olan desteğimden izliyorum
hakan elenmiş beklediğim gibi eğer ünlüler kazansaydı begüm gidecekti
acun bi yarışmanın içine nasıl edilir onu gösteriyor suyunu çıkarttığı yetmedi bi de 2 kişi kalmış hala takım oyunu komedi gibi :D ulan ben hasanla hilmicemle turabinin birbiriyle yarışlarını izlemedikten sonra ne anladım bu işten aynı oyunda 15 kez begümle mere oynuyor çok sıktı çok

neyse sonuna kadar hasan bu yarışmayı kazanması gereken en büyük isim İnşallah kazanacaktır
Aynen aga Hasan şampiyon olacak. :D

Son düzenleme:
Bugun Turabi niye yarismadi anlayan var mi?
Nasil Hakan bilerek oynamadi Dogu'nun hakkina girdiyse Turabi de Hakan'a oyle yapti. Turabi bu hareketle sampiyon olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...