Maskeli Fedai
Favori Üye
Kotu oyuncunun oynamamasi unluluerin aleyhine.Dun kafasini gozunu parcalarcasina oynuyordu ama.Neyse Allah buyuk.
Guzel yazmis.Ya ben Hakan'a uzuldum.Hakan'dan Veda Açıklaması! @Bully @sürgünüm @ABAY_06 @eskici @GunesinOglu @takas @-KADİR-
Ekli dosyayı görüntüle 45297
Seni etiketlemeyi unutmuşum. Bende üzüldüm.Kotu oyuncunun oynamamasi unluluerin aleyhine.Dun kafasini gozunu parcalarcasina oynuyordu ama.Neyse Allah buyuk.
Guzel yazmis.Ya ben Hakan'a uzuldum.
Var ya mazeretlerinize siz de inanmiyosunuz kolpacilar.@olizvel Turabi'nin ayağında kocaman bandaj var. Nasıl oynasın.
Bana diyosan ben hakaret etmedim.Ama dun Turabi konseyde Hasan'a baya hakaret etti.Ramazan bi de. 😉@olizvel Allah büyük Turabiye ramazan ramazan hakaret edenler de bedelini bulur
Ya off dikkatli izle.Ne yaziyorlar diyip okuyor.Ayrica o yayini ben de izlemistim.Sahur vakti yapiyorlardi.@olizvel Mervenin videosuna iyice bak babası bas baya tv de Türabı kazandığını görünce hakaretbesiyir
Canlinyayin ayaklarini geçecek sin.Sonuçta sen orda değilsin
Aga şimdiki favorin kimHakanın halen doğukan eklenince hakanın bilerek oyun verdiğini savunan arkadaşlara hayranım zaten sms olmuş bitmiş. Ada da o kadar boş konuşan hasan ve merve varken hakana yüklenenlere selam olsun...