İnşallah aga şampiyon CAMOKA HASAN olacakSevindim benim görüşüm Hasan hakederek şampiyon olacak.
Bu son oyunda pek iyi değildi diğer oyunlarda idare eder@Maskeli Fedai heralde öyle yapacaklar adı üstünde gösterikendini boşuna avutuyosun sprittizci o sprittiz
@ABAY_06 aga camoka nasıl son oyunlarda ben pek izleyemedim
anca çocukları kandırırsın aga bende üstte sprittiz videosunu paylaştımYav he he bak altta döner tekme videosu da paylastim@takas
iyi iyiBu son oyunda pek iyi değildi diğer oyunlarda idare eder
o değilde bir sıralama verişler aga Hasan 4 olmuş 1 Merve 2 Hilmi 3 Hakan kafamı karıştırdı umarım Hasan gitmez.
Bende anlamadım nası böyle bir iş büyük olay olur.anca çocukları kandırırsın aga bende üstte sprittiz videosunu paylaştım
iyi iyi
yalandır o gerçekse de bi daha izlemem söz konusu bile olamaz onların hasanı geçmesine imkan yok sallamış birileri
adam hep 1. oluyor bu elemanlar geçemez Hasan ı
Yahu oyle buyuk bi sevinc yapmadilar zaten.Ne yapacaklardi kazandik diye kos kos oturacaklar miydi?Gonulluler penceresinden baktigin icin boyle konusuyorsun.Onlar unluler takim olmamali,sevinmemeli,birbirleriyle konusmamali diye dusunuyorlar.Yok canim baskaaa??? Serenay elendi sadece,olmedi.Orda Taner'le,Sahra'nin yasini tutan mi oldu? Aksine bizimkiler birlik olup 2 dokunulmazligi da almali.Yaa @olizvel oyundan sonra Hakan, Doğu ve Merve'nin yakınlaşması sence yapmacık değil mi. Hakan ile Doğu özellikle. Yapma allah aşkına bildiğin sahteler.
Şu Hakan beni sinir ediyor umarım gider yakın zamanda. Kafasında bin türlü tilki dolaşıyor adamın.Yaa @olizvel oyundan sonra Hakan, Doğu ve Merve'nin yakınlaşması sence yapmacık değil mi. Hakan ile Doğu özellikle. Yapma allah aşkına bildiğin sahteler.
Bu isin icinden cikamayacagiz.Dogukan'la Hakan onceden olsa daha yakin sevinirlerdi.Bence yine de mesafelilerdi.Ikisinin kafasina falan vuran Merve'ydi.Merve biraz ortami yukseltti.Begüm ve Turabi zamanla yakınlaştı. Sizinkiler 1 gün önce kavga ettiler bir gün sonra kafalari avuclamalar bir birlerini iterekşaka falan yapıyorlar.@olizvel aynı gün kavgalı olduğun biriyle bu kadar haşır neşir olunmamalı ..
@ABAY_06 bende ayar oluyorum.😡 Bence ilk kaybedilen dokunulmazlıkta elenecek. Yani bu hafta.
Bu isin icinden cikamayacagiz.Dogukan'la Hakan onceden olsa daha yakin sevinirlerdi.Bence yine de mesafelilerdi.Ikisinin kafasina falan vuran Merve'ydi.Merve biraz ortami yukseltti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?