Maskeli Fedai
Favori Üye
Surekli bi insanlarin icini okuma halindeler.Begum butun gun oturdugu yerden Hakan'i karaliyor.O oyle dusunur,boyle dusunur.Hilmi'yle Turabi de bizimkiler ne yapsa komplo uretiyor yeter yani.Hakan takimdan ayri takilmaliymis da falan filan.Cak yapmamaliymis.Tam tersine bizimkiler birlik olup 2 dokunulmazligi da kazanmali.Onlar Taner'in Begum de Sahra'nin yasini ne kadar tuttu?Odule neden sevinmesinler? Ayrica Begum'un Hasan'in Turabi'ye ; Turabi,Hilmicem'in Hasan ve Begum'e soyledikleri bizimkilerin birbirlerine soyledikleriyle bir degil.Cok daha agir konustular.Simdi can ciger kuzu sarmasilar.Surekli Begum hanim o ona bunu dedi simdi nasil davraniyor?Bu buna sunu dedi simdi nasil konusuyor halinde.Once kendine baksin.Samimiyet sorgulamasi gereken en son insan.@olizvel Hakan'a Serenay bile iyi insan demedi bu sözün tarihe geçecek.Birde Hilmi gibi iyi niyet abidesi birinden asla iyi olamaz.
![]()
Surekli kacar halindeydi.Kovaladikca kacan ates bocegi Turabi.Bugün nasıldı aslan.@Maskeli Fedai
@sokak sanati nasildi diye sormus.Ben de cevap verdim.Dovus oyunu olmasa da bu kadar kacak oynamasi komikti.@olizvel oyun dövüş oyunu değilde farkindaysan
Hani Hakan Doğuya adayı dar edecekti ne oldu hemen sözünü yedi![]()
Sen bolumu izle de benim Begum'e neden kizdigimi anlarsin.Turabi en başarılı 2. Erkek yarışmacı. Bir gün kötü olsa ne olur.
@olizvel Hakan'ı savunuyorsun farkında mısın. Bence sizinkiler bir birini çok daha fazla gömdü. Hakan zaten full laf yapıyor. Merve'de öyle.
Bizimkiler 3-4 hafta gergindiler sonra hep iyi oldu. Özellikle birleşmeden sonra tükendi soğukluk.
Neyse mobilim çok yoruyor yazmak.![]()
Hasan'ı seviyor musun?@Maskeli Fedai hadi ordan be cogunu atis yüzünden kaybetmismis atis yüzünden 10 oyun kaybettiyse atis sayesinde de 50 oyun aldi atis olmasa bu kadar yüksek olamaz acik ve net kendini kandirma merve ve hilmi daha iyi acik ve net
@sokak sanati söyledigimin arkasindayim hakkini yemiyorum dogrulari söylüyorum merveden iyi falan degil atis olayi olmasa merve o listede 1.sirada olurdu onuda söyleyim yani siz turabiyi en cok hakeden saniyorsunuz ama yok öyle bir sey sirasiyla hakeden bes kisi hilmi merve turabi hasan dogukandir kardesim![]()
Öyle Turabi'den herşey beklenir şimdi bakıyorum resmen kural ihlali yapmış dövmek serbest olsa Doğuyu dövecek.@EFE UYSAL tuabi iste ne beklersin![]()