Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gönüllüler ünlülere laf edip sahte diyeceklerine kendilerine baksınlar önce. Turabi'ye superman logosunun içine t yazınca adam olunmuyor diyen Begüm değil miydi. Sen konseyde Turabi'ye onca laf et, sonra peşinden ayrılma ona yaramaz çocuğum dedim de sonra da ünlüleri sorgula yok ya. Hasan'ın da işi gücü Hakan'a laf atmak olmuş yahu sen Turabi ve Bozok'la Hakan'ın Doğu ile yaşadığı tartışmadan daha ağır tartışmalar yaşadın. Sen Turabi'ye kötü insan dedin o sana şeytan dedi ama hala oyunlarda birlik olabiliyorsunuz ünlüler birlik olunca neden problem oluyor??

Ayrıca Hakan Doğu'yu affetmedi ondan Serenay'ın intikamını almak için fırsat kolluyor. Diğer konseyde bombayı patlatmayı planlıyor bu yüzden iyi geçiniyor. Fırsatını bulur bulmaz Doğu'yu yollayacak.

Adam ödül kazanmış bir zahmet de gitsin eğlensin dans etsin ayrıca en doğal hakkı ne var bunda Serenay öldü mü de yasını tutacak?

Hakan'a bu kadar haksızlık etmeyin herkes gereksiz yere çok üstüne geliyor biraz kendinize bakın gönüllüler.

@Maskeli Fedai geride kalislari daha cok ama yaani :F
@sokak sanati evet survivorda en önemlisi hizdir ve atis sansdir atisla olmaz oyun sonlarina gercek beceri oyunlari koysa her sey farkli olur mesela dokunulmazlik oyunlarinin sonunda atis olmuyor farkli seyler oluyor iste beceri onlar yani kisacasi oyun sonlari gercek becerilerle bitse turabi 3.sirada olur ayrica en sanslisi da turabi ne hilmi ve hakani :F

@Maskeli Fedai geride kalislari daha cok ama yaani :F
@sokak sanati evet survivorda en önemlisi hizdir ve atis sansdir atisla olmaz oyun sonlarina gercek beceri oyunlari koysa her sey farkli olur mesela dokunulmazlik oyunlarinin sonunda atis olmuyor farkli seyler oluyor iste beceri onlar yani kisacasi oyun sonlari gercek becerilerle bitse turabi 3.sirada olur ayrica en sanslisi da turabi ne hilmi ve hakani :F
İşte beceri diyorsun Turabi genelde o becerilerin hepsini yapıyor hakan ve hilmiden daha çok :)

Turabi genelde geride şu engebeli parkular ve denegeler ha birde su oyunlarında fazla geride kalıyor.Şu bir gerçek ki Turabi geçen seneden daha iyi oynuyor ve daha hızlı :)

Tüyocu @eskici varmı tüyon tutamayanından olsun :F
Bende var gönüllüler kazanmış :A

İşte beceri diyorsun Turabi genelde o becerilerin hepsini yapıyor hakan ve hilmiden daha çok :)

Turabi genelde geride şu engebeli parkular ve denegeler ha birde su oyunlarında fazla geride kalıyor.Şu bir gerçek ki Turabi geçen seneden daha iyi oynuyor ve daha hızlı :)

Bende var gönüllüler kazanmış :A
Bu akşamki ödül oynu demi ? valla artık nedense eskisi gibi öyle Ünlüler kazansın istemiyorum heycanım kalmadı soğudum mu analamadım .

Bu akşamki ödül oynu demi ? valla artık nedense eskisi gibi öyle Ünlüler kazansın istemiyorum heycanım kalmadı soğudum mu analamadım .
Aynen bugünkü ödül oyunu gönüllülerin

O soğuma hepimizde var bu yıl benim de izliyesim yok rekabet hiç yok gönüllüler ünlülerden çok güçlü ha birde oyunlar güzel değil

Aynen bugünkü ödül oyunu gönüllülerin

O soğuma hepimizde var bu yıl benim de izliyesim yok rekabet hiç yok gönüllüler ünlülerden çok güçlü ha birde oyunlar güzel değil
Neyse Kıbrıs'da heycan gine gelir bize birde şu Hakan gitse tam olucak adamın konuşmaları insanı sinir ediyor valla.

Hakan da akilli da cogu zaman aklindaki tilkileri diline dokuyor.Sonra da insanlar iyice soguyor.Maske takacaksan bunu niye soylersin be adam?

Turabi geçen sene ikiyüzlülük yapıyor diyenler bu yıl Hakanın açıkça ikiyüzlülğk yapacağım demesine ses çıkarmıyorlar. :) Acun onu hemen yollamaz bence :)
Şöyle Hasan , Hilmicem ve Hakan sms'e çıksan anlarız ne olcağını.

Hakan da akilli da cogu zaman aklindaki tilkileri diline dokuyor.Sonra da insanlar iyice soguyor.Maske takacaksan bunu niye soylersin be adam?
Doğu Merve'yimi yazar yoksa Hakan'ımı bu arada eğer ilk dokunulmazlığı Ünlüler kayberse Hakan'ın ismi çıkarsa ikinci dokunulmazlıkta Hakan kaybeder bilerek Doğu gitsin diye. :D

Doğu Merve'yimi yazar yoksa Hakan'ımı bu arada eğer ilk dokunulmazlığı Ünlüler kayberse Hakan'ın ismi çıkarsa ikinci dokunulmazlıkta Hakan kaybeder bilerek Doğu gitsin diye. :D

Bence Hakan'i yazar.Artik Merve kendini Kibris'a atti bence.Karsisindakiler birbirine girince durum Merve'ye yaradi. :D

Bi de bence boyle boyle Begum finale gidecek gibi asdfghjks.Hilmicem bi elenecek kendi de anlayamayacak ne oldugunu :F:F

Geçen yıl şampiyon oldunuz zaten aç gözlülük yapmayın. :)
Asıl bu yıl şampiyon olalom 10 yılın survivor şampiyonundan bahsediyoruz :A

Bence Hakan'i yazar.Artik Merve kendini Kibris'a atti bence.Karsisindakiler birbirine girince durum Merve'ye yaradi. :D

Bi de bence boyle boyle Begum finale gidecek gibi asdfghjks.Hilmicem bi elenecek kendi de anlayamayacak ne oldugunu :F:F
Hilmicem sms 1.nereye eleniyor :)

Bence bi sonraki dokunulmazlık ile ilgili asıl soru Merve kimi yazacak. Ben doğu ölü hissediyorum ve Doğu gider. Sonra bireysel zaten. Neler olacağı karışık. :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...