Maskeli Fedai
Favori Üye
İşte beceri diyorsun Turabi genelde o becerilerin hepsini yapıyor hakan ve hilmiden daha çok@Maskeli Fedai geride kalislari daha cok ama yaani
@sokak sanati evet survivorda en önemlisi hizdir ve atis sansdir atisla olmaz oyun sonlarina gercek beceri oyunlari koysa her sey farkli olur mesela dokunulmazlik oyunlarinin sonunda atis olmuyor farkli seyler oluyor iste beceri onlar yani kisacasi oyun sonlari gercek becerilerle bitse turabi 3.sirada olur ayrica en sanslisi da turabi ne hilmi ve hakani![]()
Bende var gönüllüler kazanmışTüyocu @eskici varmı tüyon tutamayanından olsun![]()
Bu akşamki ödül oynu demi ? valla artık nedense eskisi gibi öyle Ünlüler kazansın istemiyorum heycanım kalmadı soğudum mu analamadım .İşte beceri diyorsun Turabi genelde o becerilerin hepsini yapıyor hakan ve hilmiden daha çok
Turabi genelde geride şu engebeli parkular ve denegeler ha birde su oyunlarında fazla geride kalıyor.Şu bir gerçek ki Turabi geçen seneden daha iyi oynuyor ve daha hızlı
Bende var gönüllüler kazanmış![]()
Aynen bugünkü ödül oyunu gönüllülerinBu akşamki ödül oynu demi ? valla artık nedense eskisi gibi öyle Ünlüler kazansın istemiyorum heycanım kalmadı soğudum mu analamadım .
Neyse Kıbrıs'da heycan gine gelir bize birde şu Hakan gitse tam olucak adamın konuşmaları insanı sinir ediyor valla.Aynen bugünkü ödül oyunu gönüllülerin
O soğuma hepimizde var bu yıl benim de izliyesim yok rekabet hiç yok gönüllüler ünlülerden çok güçlü ha birde oyunlar güzel değil
Turabi geçen sene ikiyüzlülük yapıyor diyenler bu yıl Hakanın açıkça ikiyüzlülğk yapacağım demesine ses çıkarmıyorlar.Neyse Kıbrıs'da heycan gine gelir bize birde şu Hakan gitse tam olucak adamın konuşmaları insanı sinir ediyor valla.
Şöyle Hasan , Hilmicem ve Hakan sms'e çıksan anlarız ne olcağını.Turabi geçen sene ikiyüzlülük yapıyor diyenler bu yıl Hakanın açıkça ikiyüzlülğk yapacağım demesine ses çıkarmıyorlar.Acun onu hemen yollamaz bence
![]()
Doğu Merve'yimi yazar yoksa Hakan'ımı bu arada eğer ilk dokunulmazlığı Ünlüler kayberse Hakan'ın ismi çıkarsa ikinci dokunulmazlıkta Hakan kaybeder bilerek Doğu gitsin diye.Hakan da akilli da cogu zaman aklindaki tilkileri diline dokuyor.Sonra da insanlar iyice soguyor.Maske takacaksan bunu niye soylersin be adam?
Hasan giderŞöyle Hasan , Hilmicem ve Hakan sms'e çıksan anlarız ne olcağını.
Doğu Merve'yimi yazar yoksa Hakan'ımı bu arada eğer ilk dokunulmazlığı Ünlüler kayberse Hakan'ın ismi çıkarsa ikinci dokunulmazlıkta Hakan kaybeder bilerek Doğu gitsin diye.![]()
Evet Hasan gider ama Kıbrıs'a fianle gider.Hasan gider![]()
Finalde Turbo ona haddini bildirecek zatenEvet Hasan gider ama Kıbrıs'a fianle gider.![]()
Bakalım görcez kim kime haddini bildirecek.
Geçen yıl şampiyon oldunuz zaten aç gözlülük yapmayın.
TTTFC kimse hafife almasınBakalım görcez kim kime haddini bildirecek.
Merve'de bu sene baya iddalı Sms'i kuvvetli yani Turabi'yi elerse Sms'de şaşırma.![]()
Doğu Merve'yimi yazar yoksa Hakan'ımı bu arada eğer ilk dokunulmazlığı Ünlüler kayberse Hakan'ın ismi çıkarsa ikinci dokunulmazlıkta Hakan kaybeder bilerek Doğu gitsin diye.![]()
Asıl bu yıl şampiyon olalom 10 yılın survivor şampiyonundan bahsediyoruzGeçen yıl şampiyon oldunuz zaten aç gözlülük yapmayın.![]()
Hilmicem sms 1.nereye eleniyorBence Hakan'i yazar.Artik Merve kendini Kibris'a atti bence.Karsisindakiler birbirine girince durum Merve'ye yaradi.
Bi de bence boyle boyle Begum finale gidecek gibi asdfghjks.Hilmicem bi elenecek kendi de anlayamayacak ne oldugunu![]()