Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan reis oyunlarda resmen şov yapmış şov :) tek hilmiceme bir sefer kaybetmiş ama olsun o da sadakamız olsun :)

Sevindim benim görüşüm Hasan hakederek şampiyon olacak. :D
İnşallah aga şampiyon CAMOKA HASAN olacak :D sonuna kadar desteğimiz en başarılı efendi karakterli düzgün tam bir survivor olan Hasan'a dır.
Diğerleri fırıldak tek adam Hasan Yalnızoğlu artık yalnız değilsin camoka milyonlar seninle :D

serenayı da postalamış hasan sırada diğerleri var tek tek işleriniz bitirip turabiye finalde ayarı verip şampiyon olacaktır

Merve ve Hakanın Turabi ringde hiçbirşey yapamadı açıklamaları trajikomik.Sanki birbirleriyle kavga etti alt tarafı bir sembol devirdiler :)
O zaman birileriyle kavga edecekmiş gibi hareket yapıp hava atmayacaktı. :)

direk dansçısını kendinizi yırtsanızda dövüşçü yapamazsınız unutmayın bunu :D tek bir videosu var o da turistlere gösteri maçı tayland başka yok :F

Hasanla bunu koyacaksın bi ringe :A

@Maskeli Fedai heralde öyle yapacaklar adı üstünde gösteri :D kendini boşuna avutuyosun sprittizci o sprittiz :D

@ABAY_06 aga camoka nasıl son oyunlarda ben pek izleyemedim

@Maskeli Fedai heralde öyle yapacaklar adı üstünde gösteri :D kendini boşuna avutuyosun sprittizci o sprittiz :D

@ABAY_06 aga camoka nasıl son oyunlarda ben pek izleyemedim
Bu son oyunda pek iyi değildi diğer oyunlarda idare eder

o değilde bir sıralama verişler aga Hasan 4 olmuş 1 Merve 2 Hilmi 3 Hakan kafamı karıştırdı umarım Hasan gitmez.

Yav he he bak altta döner tekme videosu da paylastim :A @takas
anca çocukları kandırırsın aga bende üstte sprittiz videosunu paylaştım :D

Bu son oyunda pek iyi değildi diğer oyunlarda idare eder

o değilde bir sıralama verişler aga Hasan 4 olmuş 1 Merve 2 Hilmi 3 Hakan kafamı karıştırdı umarım Hasan gitmez.
iyi iyi :D

yalandır o gerçekse de bi daha izlemem söz konusu bile olamaz onların hasanı geçmesine imkan yok sallamış birileri
adam hep 1. oluyor bu elemanlar geçemez Hasan ı

anca çocukları kandırırsın aga bende üstte sprittiz videosunu paylaştım :D

iyi iyi :D

yalandır o gerçekse de bi daha izlemem söz konusu bile olamaz onların hasanı geçmesine imkan yok sallamış birileri
adam hep 1. oluyor bu elemanlar geçemez Hasan ı
Bende anlamadım nası böyle bir iş büyük olay olur.

@eskici De git işine.:F Ne sandın sen burayı atletizm yarışması mi. Dün değil ondan önceki gün seçmelerde ünlülerin repligi aynen şu

Hilmi hızlı Turabi yetenekli dediler ve Turan dışarda kalsın dediler.:) Yarışmanın en yeteneklisi Turabi. En şanslısı Hilmi ve Hakan en şanssızı Doğu..

Yaa @olizvel oyundan sonra Hakan, Doğu ve Merve'nin yakınlaşması sence yapmacık değil mi. Hakan ile Doğu özellikle. Yapma allah aşkına bildiğin sahteler.:(

Yaa @olizvel oyundan sonra Hakan, Doğu ve Merve'nin yakınlaşması sence yapmacık değil mi. Hakan ile Doğu özellikle. Yapma allah aşkına bildiğin sahteler.:(
Yahu oyle buyuk bi sevinc yapmadilar zaten.Ne yapacaklardi kazandik diye kos kos oturacaklar miydi?Gonulluler penceresinden baktigin icin boyle konusuyorsun.Onlar unluler takim olmamali,sevinmemeli,birbirleriyle konusmamali diye dusunuyorlar.Yok canim baskaaa??? Serenay elendi sadece,olmedi.Orda Taner'le,Sahra'nin yasini tutan mi oldu? Aksine bizimkiler birlik olup 2 dokunulmazligi da almali.

Tekrar soyluyorum.Begum ve Turabi bu durumu elestirecek en son insanlar.Hakan'i koruma sebebim Begum-Hasan ve Hilmicem-Turabi'nin yanlarina kamerayi alarak surekli Hakan'i karalamalari.Once kendi gecmislerine bakmalilar. Bi de ben objektif yorum yapiyorum.Gecen Dogukan'i destekledigimde de sen onun hakkinda neler diyordun dedin.Hakan'i ise bastan beri elestiriyorum ama su anki durumda haklilar.

Begüm ve Turabi zamanla yakınlaştı. Sizinkiler 1 gün önce kavga ettiler bir gün sonra kafalari avuclamalar bir birlerini iterekşaka falan yapıyorlar. :F @olizvel aynı gün kavgalı olduğun biriyle bu kadar haşır neşir olunmamalı ..

@ABAY_06 bende ayar oluyorum.😡 Bence ilk kaybedilen dokunulmazlıkta elenecek. Yani bu hafta.:A

Begüm ve Turabi zamanla yakınlaştı. Sizinkiler 1 gün önce kavga ettiler bir gün sonra kafalari avuclamalar bir birlerini iterekşaka falan yapıyorlar. :F @olizvel aynı gün kavgalı olduğun biriyle bu kadar haşır neşir olunmamalı ..

@ABAY_06 bende ayar oluyorum.😡 Bence ilk kaybedilen dokunulmazlıkta elenecek. Yani bu hafta.:A
Bu isin icinden cikamayacagiz.Dogukan'la Hakan onceden olsa daha yakin sevinirlerdi.Bence yine de mesafelilerdi.Ikisinin kafasina falan vuran Merve'ydi.Merve biraz ortami yukseltti.

Bu isin icinden cikamayacagiz.Dogukan'la Hakan onceden olsa daha yakin sevinirlerdi.Bence yine de mesafelilerdi.Ikisinin kafasina falan vuran Merve'ydi.Merve biraz ortami yukseltti.

Begüm ve Turabi ile olan olay ayrı. Çok uzun süreçte barıştı onlar.

Taner olayına ise şöyle bir açıklama getirebilirim Taner'i bir çok kez andılar. Özellikle Hilmi kaç kere Taner kardeşimde olsaydı dediğini hatırlıyorum ama Begüm'e bu konuda yardırabilirsin. Sahra için hiç üzülmedi hatta sevindi ve Bozok hindistan cevizinden pasta yaptığında iyiki elenmemişsin dedi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...